MSN Windows Live Messenger v6.000.1003 S60v3 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kalem76, jipien, sakal22 ve 21 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

rroyy

rroyy

Üye
Deniyorum. Teşekkürler.

+ N95-8GB üzerinde denenmiştir...
- Programı ilk açtığımda "Windows Live Logosu" çıktığında program tepkisiz kaldı. Belli aralıklarla "bağlantı noktası seçmemi istedi "Turkcell Wap", "Turkcell Internet" ve WLAN bağlantılarını sırasıyla seçtim ancak yine bağlantı noktası seçmemi istedi.
- Telefona Restart attıkdan sonra denediğimde, Windows Live Logosu sonrasına ulaşabildim. Şeçenekleri şeçtiğinizde sadece baglantı noktası ayarı, program hakkında ve help bölümleri çıkayor. Bunlardan herangi birini seçtiğinizde "Exit" komutu dahi işe yaramıyor. Program kitleniyor.
- Ekranda Turkcell logosu yanında online durumunuzu bildiren bir simge çıkıyor güzel bir özellik ancak programa hiç bi şekilde kullanıcı bilgilerimi giremediğim ve bağlanmaya dahi çalışamadığım için şu an için faydasız.
- Sonuç: Programı kullanamadım.

: Biraz ekran görüntüsüde faydalı olur belki...

aryscat

aryscat

Üye
Bu nokianın çıkardığı programlardanmı. Yoksa çin yazılımımı.?

eakg

eakg

Üye
eline sağlık arkadaşım N86 kurdum paylaşım için teşekkürler

thedeparted

thedeparted

Üye
Deniyorum. Teşekkürler.

- Programı ilk açtığımda "Windows Live Logosu" çıktığında program tepkisiz kaldı. Belli aralıklarla "bağlantı noktası seçmemi istedi "Turkcell Wap", "Turkcell Internet" ve WLAN bağlantılarını sırasıyla seçtim ancak yine bağlantı noktası seçmemi istedi.
- Telefona Restart attıkdan sonra denediğimde, Windows Live Logosu sonrasına ulaşabildim. Şeçenekleri şeçtiğinizde sadece baglantı noktası ayarı, program hakkında ve help bölümleri çıkayor. Bunlardan herangi birini seçtiğinizde "Exit" komutu dahi işe yaramıyor. Program kitleniyor.
- Ekranda Turkcell logosu yanında online durumunuzu bildiren bir simge çıkıyor güzel bir özellik ancak programa hiç bi şekilde kullanıcı bilgilerimi giremediğim ve bağlanmaya dahi çalışamadığım için şu an için faydasız.

Aynı sorunlar bende de oldu, Nokia E63...

zeyunal

zeyunal

Üye
bende de çalışmıyor, açılıyor yukleniyor fakat baglantı kurmaya calısınca sorun cıkıyor bir turlu baglanmıyor telefon E52 :(

ali840

Üye
arkdaşlar bu program nokia 6630 da çalışıyo mu???

SRCLareon

SRCLareon

Üye
bin tane sorun war kullanılmıo

gezicier

Üye
Deniyorum. Teşekkürler.

: Biraz ekran görüntüsüde faydalı olur belki...

benim teldede ayni sorun var tel n95 sorunsuzca yukleniyor ancak program acıldıktan sonra windowslive messenger logosu cıkıyor o kadar daha sonrasi yok baglantım vlan la

serkanacar25

serkanacar25

Üye
Çalışmıyor,çünkü orijinan deil.zten boyutuna bakınca anlaşılıyo.orijinal msn 1mb aşağı deil :)

00017

Üye
teşekkürler 5800 deneyeceğim

merty24

merty24

Üye
saol

deneyci72

Üye
Merhabalar yukarıda bir arkadaşın resimlerle anlattığı gibi donuyo telefon menü çıkıyo ve telefon kilitleniyo iyi günler. N79

mehmet2112

mehmet2112

Üye
eyvallah

cavarly

Üye
hacksiz n79 catır catır calısıyor. dosya bile yolluyor.

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar araştırmalar ve denemeler sonucunda programın sorunlu olduğunu belirledim.

emre kocamaz

Üye
bu msn in türkcell in sitesinden indirileni var onu bulamıyorum hiç bi yerde v
6.1.0.56 bu bunu bulurmusunuzzz

--------------- Ekleme ---------------

bu msn in türkcell in sitesinden indirileni var onu bulamıyorum hiç bi yerde v
6.1.0.56 bu bunu bulurmusunuzzz

Üst Alt