msn kısı lıstesı tasıma yardımı gereklı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
msn kısı lıstesı tasıma yardımı gereklı...
slm arkadaslar msn adresımı degıstırdım yenıı msn adresı actım ama eskı msn adresındekı kısılerı yenısıne tasımanın kolay bır yolu warmı bılen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım...sımdıden tskk

bybilal

bybilal

Üye
eski msn in n e giriyosun üstten kişiler sekmesine tıklayıp, en alltan bi üstte anlık ileti kişilerini kaydet diyosun . (masaüstünü seçiyosun). tekrar yeni msn adresini açıp, üstten kişiler sekmesine tıklayıp en altta, anlık ileti kişilerini al diyosun masaüstüne gelip kaydedileni seçiyosun tamam diyorsun. Bukadar..

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
eski msn in n e giriyosun üstten kişiler sekmesine tıklayıp, en alltan bi üstte anlık ileti kişilerini kaydet diyosun . (masaüstünü seçiyosun). tekrar yeni msn adresini açıp, üstten kişiler sekmesine tıklayıp en altta, anlık ileti kişilerini al diyosun masaüstüne gelip kaydedileni seçiyosun tamam diyorsun. Bukadar..
tsk kardesım ama ole bı secenek yokkı lıve msn de bende bılıyordum onu ama yapamadım cok ugrestımda baska bı yontemı varmı bunun acaba

hub

Üye
tsk kardesım ama ole bı secenek yokkı lıve msn de bende bılıyordum onu ama yapamadım cok ugrestımda baska bı yontemı varmı bunun acaba

Bu sistem hala geçerli. Sadece msn sayfasında iken "Alt" tuşuna basacaksın. Ve sırasıyla "Kişiler/Anlık İleti Kişilerini Kaydet" seçeneklerini izleyeceksin.:oke:

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
Bu sistem hala geçerli. Sadece msn sayfasında iken "Alt" tuşuna basacaksın. Ve sırasıyla "Kişiler/Anlık İleti Kişilerini Kaydet" seçeneklerini izleyeceksin.:oke:
tmm kardesım oraya kadar zaten var alt tusuna fana gerek yok sadece kısılerı kayt et dıye bı secenek yok bende ıste bende onun ıcın yardım ıstıyorum yoksa..

OğuzcanAbi

Üye
msn.com da war böle bi yenilik ben yaptım ama face deki arkadaşları msn ekledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...