MSN Messenger Msn de kısı ekleme sorunu!!! Lutfen yardımmm cook onemlı LutfennnnnNNN!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batugg

batugg

Üye
    Konu Sahibi
Msn de kısı ekleme sorunu!!! Lutfen yardımmm cook onemlı LutfennnnnNNN!!!
Arkadaslar oncelıkle merhaba

Ben msnnenın en son versıyonunu kullanıyorum bana platform hatası gelıyordu msn de bazı seler yaptım cozdum ama sımdıdı kısı ekleme sorunu cıktıı

KISI EKLEME SORUNU NEE DIYE MERK EDIYOR HKS

KISI EKLEME SORUNU ::

Beni bırı ekledıkten sonra bana kbl msjı gelmıor o kısıyı ekleyemıorummM
Yenı ekledıklerım msneme eklenmıorr.....
Bazen benı ekleyen kısıden msj gelıor ama bende eklı olmasına rahmen kısı lıstesıne ekle yazıısı cıkıor basıosunuzz hıcbır ıse yarayamıor Normal ekleme yapıncada o kııs lıstenızde var dıo bakıorum var ama onlıne gozukmuor karsımdakı kısı bana msj yazdından dıorum onlınemısın onlınenım demekkı bende sorun var mesela msnenın ennn eskı programından gırıorumm orda hata yokk ben ne yapmalıyımm lutfennn ama lutnen yardım !!!

Platform Sorunu::::

ve Bana sureklı msn actımda platform sorunu cıkıor gonderme dıosunuz msn kapanıorrr bunun hakkındada yardım almak ıstıorum halletmıstım ama gerı cıktıı

Platform SOorunu vede Kısı ekleme Sorunu ıle ılgılı lutfen cozumlerı yazınnn coook lazımm lutfen yalvarıorummmM...

NOT:::msnemde 130 ksı var cook deıl yanı ona gore yorular yaparsanız sevınırım

--------------- Ekleme ---------------

insanlık oldumu yaaa kımse bıse yazmıyacakmı !!!!!

POWER

POWER

Üye
Msn i kaldır baştan kur. Ayırca platform deyince insanın aklına java geliyor. Java.com a girip tekrar indir.

batugg

batugg

Üye
    Konu Sahibi
msn yı cook kurdum calısmadı artık 8.1 kullanıorum en rahatı aga :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt