msj gönderirken giden kutusuna yollayıp göndermeyi erteleyerek yollama sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

mining-

Üye
karttan olabılır turkcelldeyken yapıyodu bende de smdı vodafone gectım halıyle yenı hat verdıler hıc sorun yok sımdılık

benimde hattım turkcel.şebeke ve microsim kartla alakalıysa ve sorun çözülecekse değiştireyim.bıktım çünkü

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
yalniz turkcelldemi oluyor yoksa farketmiyormu?

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Bende bunu merak ediyorum.arkadaş vodafone geçince sorun yaşamadım demiş.sorun turkcellde mi acaba?

bence de. cunki benim arkadaslarimdan ikisinde 603, birinde 500 var ama daha sorun olmadi. (AZERCELL kullaniyorlar). ana oyle gorunuyor ki sorun Turkcellde.

mining-

Üye
bence de. cunki benim arkadaslarimdan ikisinde 603, birinde 500 var ama daha sorun olmadi. (AZERCELL kullaniyorlar). ana oyle gorunuyor ki sorun Turkcellde.
orjinal microsim kart mı almak gerekiyor?ben eski sim kartı kestirmiştim çünkü

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
orjinal microsim kart mı almak gerekiyor?ben eski sim kartı kestirmiştim çünkü
tam bilmiyorum. ama erkan51 turkcellden vodafona gecince sorun cozuldu demis. Turkcellin mesaj merkez numarasinda sorun olabilir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
2. nesiller için tek çözüm temiz bir flash atmak. Telefonunuza bir kere SwipeUnlock veya Microsoft Apps yüklediyseniz bu sorun oluşur silseniz bile.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
2. nesiller için tek çözüm temiz bir flash atmak. Telefonunuza bir kere SwipeUnlock veya Microsoft Apps yüklediyseniz bu sorun oluşur silseniz bile.

Microsoft Apps. fp1 ile birlikte geliyor. oyleyse demek ki tum fp1lerde bu sorun var. yaniliyomuyum?

ekreem12

ekreem12

Üye
bu sorun turkcell ile alakalı deil benim hattım avea ondada aynı sekılde msj sorunu var

harm0ny_1

harm0ny_1

Üye
benimkide avea aynı sorun baya baya var. gece mesajı atıp bakmadan koyuyorum yanıma ha gelcek ha gelcek kıza söverken sorun bizde oluyo :D

babiliyi1

Üye
Bendede aynı problem var, Vodafone ;)

burak1710

burak1710

Üye
aynen benimde avea bende aynı sorun var apss falan yüklemedim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft Apps. fp1 ile birlikte geliyor. oyleyse demek ki tum fp1lerde bu sorun var. yaniliyomuyum?
Hayır birlikte gelmiyor, güncelleme olarak sonradan kuruluyor. Ama flashtan sonra bir daha güncellemesi gelmedi çünkü uygulama sorunlu ki görünmedi. Bu arada mesaj sorunu ile yazdıklarım sadece FP1 kullananlar içindir.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Hayır birlikte gelmiyor, güncelleme olarak sonradan kuruluyor. Ama flashtan sonra bir daha güncellemesi gelmedi çünkü uygulama sorunlu ki görünmedi. Bu arada mesaj sorunu ile yazdıklarım sadece FP1 kullananlar içindir.

tesekkurler. o zaman bir ust konu acilsin mesela. bilgi amacli. fp1i yeni yukleyenler o uygulamalari kurmasin. olabilirmi?

burak1710

burak1710

Üye
Nokia c6-01 kullanıcısıyım. Anna işletim sisteminden sonra Belle işletim sistemini yükleyince telefonumda mesaj gönderme sorunu ortaya çıktı. Şöyle ki telefonumda mesaj yazıp göndere tıkladıktan sonra telefon mesajı giden kutusuna atıyor ve 3 dk sonrasına erteliyor.Giden kutusunda kendim göndere tıkladıktan sonra mesajı gönderiyor.Bu problem her 10 mesajda 1-2 defa olmaktadır.müşteri hizmetleriyle kurduğum iletişim sonrası verilen ayar sıfırlama koduyla sıfırladıktan sonrada bu problem devam etmiştir.Bu problem farklı hatlar(Vodafone-Avea) ikisinde de ortaya çıkıyor.Ve yaptığım araştırma sonucu problemin Belle işletim sistemiyle ortaya çıkan genel bir problem olduğunu gördüm.(http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...ermeyi-erteleyerek-yollama-sorunu-654163.html)
En yakın zamanda çözüm önerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar nokianın sitesinden(
) yukarıdaki metni gönderdim ve ertesi gün telefonla müşteri hizmetlerinden biriyle görüştü ve olayın tamamen operatörlerden kaynaklandığını söyleyip kendilerini her zamanki gibi suçsuz ilan ettiler.sizde yukarda ki metni aynısını ya da daha da zenginleştirerek nokiaya gönderirseniz belki bir şeyler olur yoğun katılım olursa.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
son 2 gündür bendede yapmaya başladı

mining-

Üye
burak1710 arkadaşım Senin yine iyi tekrar gönder diyince gönderiyo bende onuda yapmıyo :) üst tekrar gönder diyince başarısız diyo bu seferde

ridoan

Üye
bugün kvk servisine gittim tesadüfen Nokia yetkilisi bir beyefendi de ordaymış fırsatını bulmuşken sorunlarımı dile getirdim o da bir kişiyi arayıp ona bildirdi ve bana bir e-posta adresi verip gerektiğinde ordan iletişime geçebileceğimi söyledi bende akşam üzeri e-posta yolladım işte yazdıklarım bakalım ne cevap gelecek

Ergin bey merhaba bugün Antalya KVK servisine gittiğimde tesadüf eseri Nokia yetkilisi bir beyefendi ile konuşma fırsatım oldu. Açıkcası fırsatını bulmuşken merak ettiğim birkaç soruyu sordum. C6-01 model telefon kullanmaktayım ve kendi çapımda telefonumu olabildiğince kişiselleştirmeye çalışıyorum nedense uzun yıllardır merakım var böyle konulara.

neyse konuyu fazla uzatmayalım Nokia yetkilisi beyefendi bugün saat 15:00 civarı konu hakkında sizinle görüşmüş olması gerek, sorunu ona da anlattım fakat biraz karışık oldu sanırım. İnternet üzerinde birçok forum sitesinde aktif olarak üyeliğim var. ben dahil birçok kişi bu konudan müzdarip. şimdi şöyle anlatayım Symbian belle yüklü cihazlarda mesajlaşırken bazen mesajlar gönderilememekte ve hemen sonrasında mesaj giden kutusunu kaydedilmekte. bu sorun herzaman olmamakla birlikte uzun mesaj trafiğinde nerdeyse çoğu kullanıcı karşılaşmakta. konuyu biraz daha basite indirgersek mesela sizinle mesajlaşıyorum ben size atıyorum siz bana atıyosunuz vs. karşılıklı birkaç mesajdan sonra mesajlar iletilmiyor ve giden kutusuna kaydedilip ertelendi yazısı geliyo (daha doğrusu mesaj gönderildiğinde gönderilmiş ögelere kaydedilmesi gerekirken mesaj gitse bile giden kutusuna kaydedilip ertelendi diyor) dolayısıyla mesajın gidip gitmediği bilinmediği için giden kutusuna girip tekrar gönder denildiğinde mesaj iki kez gitmiş oluyor (bunun farkına nasıl vardım derseniz mesajlaştığım kişiler bazı mesajların iki kez geldiğini söylüyor). Ayrıca sorunun herhangi bir 3. parti yazılımdan dolayı kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü yeni yazılım yüklenmiş bir cihazda bile aynı mesaj sorunu mevcut.

diğer bir sorun ise .flv uzantılı videoları izlerken eğer dosyanın buyutu büyük ise (yaklaşık 400-500mb) telefon videoları açmıyor sol üst köşesinde flash player işareti bulunan beyaz bir ekran geliyor yada bazen videoları normal bir şekilde açıyor videoyu sardırmak istediğinizde telefon donuyor menü tuşuna uzun basarak açık uygulamayı kapatmak zorunda kalıyosunuz.

mesaj sorunu ile ilgili olarak zaman geçirdiğim forum sitesinde açılan şu konuya göz atabilirsiniz buyrun link
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-603-mesaj-sorunu-635449.html

bir de şu konuyu incelerseniz aynı sorunu yaşayan kişiler burada da dile getirmişler

Konu hakkında yorumlarınız bekliyorum iyi çalışmalar...

SilentOne

SilentOne

Üye
ama tırtıya takan yok işte :(

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu gerçekten çok ciddi bir sorun vakti zamanında Iphone'un anten sorunuyla dalga geçen Nokia'nın daha vahim bir duruma geçtiği ortada nasıl kendine bu kadar güzel batırabilir bir firma anlam veremiyorum.

Üst Alt