mining-
Üye
karttan olabılır turkcelldeyken yapıyodu bende de smdı vodafone gectım halıyle yenı hat verdıler hıc sorun yok sımdılık
benimde hattım turkcel.şebeke ve microsim kartla alakalıysa ve sorun çözülecekse değiştireyim.bıktım çünkü
karttan olabılır turkcelldeyken yapıyodu bende de smdı vodafone gectım halıyle yenı hat verdıler hıc sorun yok sımdılık
yalniz turkcelldemi oluyor yoksa farketmiyormu?
Bende bunu merak ediyorum.arkadaş vodafone geçince sorun yaşamadım demiş.sorun turkcellde mi acaba?
orjinal microsim kart mı almak gerekiyor?ben eski sim kartı kestirmiştim çünkübence de. cunki benim arkadaslarimdan ikisinde 603, birinde 500 var ama daha sorun olmadi. (AZERCELL kullaniyorlar). ana oyle gorunuyor ki sorun Turkcellde.
tam bilmiyorum. ama erkan51 turkcellden vodafona gecince sorun cozuldu demis. Turkcellin mesaj merkez numarasinda sorun olabilir.orjinal microsim kart mı almak gerekiyor?ben eski sim kartı kestirmiştim çünkü
2. nesiller için tek çözüm temiz bir flash atmak. Telefonunuza bir kere SwipeUnlock veya Microsoft Apps yüklediyseniz bu sorun oluşur silseniz bile.
Hayır birlikte gelmiyor, güncelleme olarak sonradan kuruluyor. Ama flashtan sonra bir daha güncellemesi gelmedi çünkü uygulama sorunlu ki görünmedi. Bu arada mesaj sorunu ile yazdıklarım sadece FP1 kullananlar içindir.Microsoft Apps. fp1 ile birlikte geliyor. oyleyse demek ki tum fp1lerde bu sorun var. yaniliyomuyum?
Hayır birlikte gelmiyor, güncelleme olarak sonradan kuruluyor. Ama flashtan sonra bir daha güncellemesi gelmedi çünkü uygulama sorunlu ki görünmedi. Bu arada mesaj sorunu ile yazdıklarım sadece FP1 kullananlar içindir.