msj gönderirken giden kutusuna yollayıp göndermeyi erteleyerek yollama sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

brifing

Üye
    Konu Sahibi
msj gönderirken giden kutusuna yollayıp göndermeyi erteleyerek yollama sorunu?
arkadaşlar son 1 haftada fln bu tür problemle karşılaşan var mı hattım turkcell faturalı,telefon e7 belle. acaba yazılımsal bi sıkıntı mı var yoksa bölgesel bi yoğunluk fln mı var. anlattığım sorunu kullanan arkadaşlar biliyordur zaten.

devil____boy

Üye
belle'den kaynaklanan bir sorun 3dk sonrasına erteliyor 3 dk geçse bile tekrar gönderme işlemi yapmıyor taki sen tekrar gönder diyene kadar, c7 kullanıyorum.

brifing

Üye
    Konu Sahibi
belle'den kaynaklanan bir sorun 3dk sonrasına erteliyor 3 dk geçse bile tekrar gönderme işlemi yapmıyor taki sen tekrar gönder diyene kadar, c7 kullanıyorum.
hah işte hocam aynen bu sorun 3 dakika sonraya erteliyor hatta 3 sefer yollayamaynca iptal ediyor başarısız diyor.ben dedm acaba benim telefon yurt dışı türkçe dil fln yüklemedm sorun olmadıgı içn acaba onunla mı alakalı dedim ama değil heralde.

devil____boy

Üye
dediğim gibi belle yükledikten sonra karşılaştım soft-hard format, flash, nokia suit üzerinden tekrar yükleme vs vs hepsini denedim çözüm yok yeni bir güncelleme gelene kadar

brifing

Üye
    Konu Sahibi
bi çözüm bulan olursa yazar heralde ama dediğin gibi çok komik bi durum gerçekten.dediklerni bende yaptım haklısın hocam.

devil____boy

Üye
artık takmıyorum nokia bitti benim için maddi imkan bulur bulmaz ya android yada iphone :aha:

nadir_89

nadir_89

Üye
tema efektlerini kapatıp dene bakalım sorun olacakmı

brifing

Üye
    Konu Sahibi
efektler şarj uzun gitsin diye hep kapalıydı hocam zaten.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
mikrosoft uygulamalarını sil

FastBreaker

FastBreaker

Üye
swype unlocktan dolayi

- - - Eklendi - - -

ozur dilerim swipe unlock olcak

mcalisir

Üye
emin misin Bende kullanıyorum swipe böyle şeylere o mu sebeb oluyo çıldıracağm ya

brifing

Üye
    Konu Sahibi
swipe unlock ne hocam açıklarsanz sevinirim.

okitox

okitox

Üye
swipe unlock bu tarz şeyler yapabiliyor. Bende de tema değiştir deyince takılıp kalıyor. Tuş kilidini kapatıp açınca tema uygulanmış oluyor.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
evet kesinlikle eminim bana da oluyordu kullanmıyorum artık swipe unlocku

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Swipe Unlock ve Microsoft Apps etkiliyor.

farukbekl

farukbekl

Üye
Sim kartı değiştirin..

erknlmn

erknlmn

Üye
sim kartı kestirmiştim.bununla mı alakalı?eğer öyleyse hemen gidip orjinal microsim kart alayım.bıktım çünkü bu mesaj sorunundan

karttan olabılır turkcelldeyken yapıyodu bende de smdı vodafone gectım halıyle yenı hat verdıler hıc sorun yok sımdılık

Quaresma53

Quaresma53

Üye
arkadaşlar son 1 haftada fln bu tür problemle karşılaşan var mı hattım turkcell faturalı,telefon e7 belle. acaba yazılımsal bi sıkıntı mı var yoksa bölgesel bi yoğunluk fln mı var. anlattığım sorunu kullanan arkadaşlar biliyordur zaten.

hocam aynen o sorunlardan bende de var ve msj olayını çok kullanıyorum o durum da çok sinir bozucu yani şebeke kaynaklı bişey de olabilir aslında bilmiyorum yani bende bi anlam veremedim eskiden çok nadir olurdu da artık çok sıklaştı sanki

brifing

Üye
    Konu Sahibi
sim kartı değiştirin diyen arkadaşlara söylüyorum hocam daha hattı alalı 5 ay olmadı ve öyle sim kartı telefonu aldığım zamandan beri 10 kere yuvasına takıp çıkarmışlığım yoktur yani:S zannetmiyorum ama gerçekten sinir bozucu..güncellemeyle giderilecekse bir an önce giderilmelidir.

Üst Alt