Ben gayet memnunum açıkçası 925 beta 8.1 kullanıyodum gayet iyiydi cyan geldi ufak tefek değişiklikler oldu ve bida beta kullanmamaya yemin ettim de bazı sıkan noktalar var. Diyelim Güncelleme geliyor facebook sayfası uyuyor 6-12 saat sonra yazıyor. Yazsa ne olacak ? Telefonun mükemmel mi olacak ?. Bide 620ciler üvey evlat üvey evlat diye diye amiral gemilerinden sonra ilk size verildi cyan ?Benim tek sıkıldığım , sıkıntı gördüğüm yer tek kelimeyle mağaza ! Sadece bilinen oyunlar gelsin diyorum ; kendi kreş , klaş offf klans , nss , pou gibi oyunlar .,, benim için çok sıkıntı değil ama microsoft bu oyunlar olmadığı için müşteri kaybediyor. Mesela benim kuzenim ve teyzem sırf candy crush ve clash of clans olmadığı için geçmiyorlar lumiaya. Halbuki okadar çok seviyorlar wp8 işletim sistemini..! Açıkçası bende şikayetçiyim bu konuda. Bi konudaha var şikayetim ona gelirsek , siri yi telefonu bölgeymiş dilmiş zartmış zurtmuş değiştirmeden istediğimiz dilde kullanabiliyoruz. Bence microsoftda bunu örnek alıp cornata yı dil ve bölge TÜRKİYE'deyken kullanabilelim. Onun dışında çok memnunum... O yüzden insanların memnun olup olmadığına karışma gibi bi hakkınız yok. Ben sıkıntı çektiğim yerleri belirttim , Saygılar...