MrAlshahawy Belle Extra Taskbars/StartMenu v1.0.0 S^3 Anna Belle UnSigned Türkçe metyuu

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
MrAlshahawy Belle Extra Taskbars/StartMenu v1.0.0 S^3 Anna Belle UnSigned Türkçe metyuu

Yeni Otomatik Ekstra Görev Çubuğunu gizlemek ve Başlat Menüsü ile telefona bir görünüm verin

Her yerde mobil & ekranı kilitleme Favori ve Yüklü uygulamalar ve kontrol Müzik Çalar Erişim
Başlat Menüsünde kendi resim kullanma ve birçok önceden yüklenmiş renkli Düzenleri birini seçin
Telefon, Kapatma Telefon, Switch Güç Tasarrufu ve Lock Screen önceden yüklenmiştir Yeniden
Şu anda Şimdi Yürütülüyor listesi için üzerinde parça adını görmek & Şimdi Yürütülüyor listesi erişmek için dokunun Müzik Modu etkinleştirin

Yükleme talimatı:
1. ilk önce MrAlshahawy Belle Extra Taskbars StartMenu v1.0.0 S^3 Anna Belle UnSigned Türkçe metyuu.sis i yükleyin.
2. sonra dil dosyası olan MrAlshahawy Belle Extra Taskbars StartMenu v1.0.0 Türkçe metyuu.sis dosyasını yükleyin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ASC33, 0343434, Mad EagLe ve 4 diğerleri

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica: onay için teşekkürler

Fuad199219

Üye
abi yukledim n8 belle refresh kullana bilmiyorum nasil kullanim?

asigsasi

asigsasi

Üye
ellerine emeğine sağlık dostum :good:

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Türkçesi için teşekkürler :oke:

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi

ByPunish

Üye
Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Şu uygulama listesini düzenlesekte değişmiyor ?

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Şu uygulama listesini düzenlesekte değişmiyor ?

İstisna uygulama listesimi, bende şimdi fark ettim evet göstermesin diye işaretliyorum gösteriyor. Program yeni olduğundan bir bug mevcut galiba, düzeltilir bir daha ki sürümde

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende çalışmıyor anlamadım :hmmm ilk yüklediğimde açılıyor menüye gelince gidiyor programa giriyorum hepsi açık ama daha gelmiyor :hmmm

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
bende çalışmıyor anlamadım :hmmm ilk yüklediğimde açılıyor menüye gelince gidiyor programa giriyorum hepsi açık ama daha gelmiyor :hmmm

ingilizce olan çalışıyormu? Türkçe olanını Denemek için uygulamayı kaldırdım tekrar kurdum bende çalışıyor. açılırken bir on saniye bekletiyor sonra ekran geliyor.

bycoo32

bycoo32

Üye
çok teşekkrüler

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
teşekkürler kardeş