süperrrrrrrr emeğine sağlık
S€YF€TTiN Üye Konu Sahibi forever_west' Alıntı: teşekkürler inşallah sony ericssona uyar Genişletmek için tıkla ... programla mp3ün sesini yükseltiyorsun telefonun markası ve modeli önemli değil burda önemli olan telefonun mp3 çalış çalmadığı n:
forever_west' Alıntı: teşekkürler inşallah sony ericssona uyar Genişletmek için tıkla ... programla mp3ün sesini yükseltiyorsun telefonun markası ve modeli önemli değil burda önemli olan telefonun mp3 çalış çalmadığı n:
yilmazuenal Üye S€YF€TTiN;485136' Alıntı: eyw. saol Genişletmek için tıkla ... slm arkadaşlar benim 6300 var sesini nasıl yükseltebiliri??? yardımcı olursanız sevinirim
S€YF€TTiN;485136' Alıntı: eyw. saol Genişletmek için tıkla ... slm arkadaşlar benim 6300 var sesini nasıl yükseltebiliri??? yardımcı olursanız sevinirim
mizkut Üye çok güzel --------------- Ekleme --------------- dosya açmıyor --------------- Ekleme --------------- dosya açmıyor
çok güzel --------------- Ekleme --------------- dosya açmıyor --------------- Ekleme --------------- dosya açmıyor
cemcem62 Üye ya benm telefonun ıcıne attım dosyayı olmuyor desteklemıyor dıyor telefonum nokia 7610 Yardım Edin PLS
ya benm telefonun ıcıne attım dosyayı olmuyor desteklemıyor dıyor telefonum nokia 7610 Yardım Edin PLS
S€YF€TTiN Üye Konu Sahibi cemcem62' Alıntı: ya benm telefonun ıcıne attım dosyayı olmuyor desteklemıyor dıyor telefonum nokia 7610 Yardım Edin PLS Genişletmek için tıkla ... bu ve buna benzer mesajlar için cevap: öncelikle bu proyu telefonunuza atmıyorsunuz konu başlığından da anlalışacağı üzere cep telefonlarınız için pc/bilgisayar programı.... hangi mp3ün sesini yükseltmek istiyorsanız open diyor mp3ü açıyorsunuz. programın aşağısındaki volume kontrol yazan yere tıklıyor ve arttırıyorsunuz mp3ün sesinin:
cemcem62' Alıntı: ya benm telefonun ıcıne attım dosyayı olmuyor desteklemıyor dıyor telefonum nokia 7610 Yardım Edin PLS Genişletmek için tıkla ... bu ve buna benzer mesajlar için cevap: öncelikle bu proyu telefonunuza atmıyorsunuz konu başlığından da anlalışacağı üzere cep telefonlarınız için pc/bilgisayar programı.... hangi mp3ün sesini yükseltmek istiyorsanız open diyor mp3ü açıyorsunuz. programın aşağısındaki volume kontrol yazan yere tıklıyor ve arttırıyorsunuz mp3ün sesinin: