adem yaman Üye arkadaşım şimdi programı açtıgında yukarıda sol üst koşedeki yazıya tıkla müzigine gir tmm de sol üst köşedeki ikinciye tıkla seçtigin müzige gir arık sesi yüksek...
arkadaşım şimdi programı açtıgında yukarıda sol üst koşedeki yazıya tıkla müzigine gir tmm de sol üst köşedeki ikinciye tıkla seçtigin müzige gir arık sesi yüksek...
Arseyus Üye Pc!de Sesi yükseltiyor ama atılan şarkıyı cepten dinlediğin zaman hiç bir değişiklik yok. Yani telefon için palavra. Boşu boşuna milletin umudunu kesmenin hiç bir manası yokki bende böyle programları kanmayın diye yazdım..
Pc!de Sesi yükseltiyor ama atılan şarkıyı cepten dinlediğin zaman hiç bir değişiklik yok. Yani telefon için palavra. Boşu boşuna milletin umudunu kesmenin hiç bir manası yokki bende böyle programları kanmayın diye yazdım..
rcgs Üye ya abiler ben hala 6600 sesini yukseltemedim bana kısa yoldan bişeyler ayarlarsanız sevinirim (eywallah)
ya abiler ben hala 6600 sesini yukseltemedim bana kısa yoldan bişeyler ayarlarsanız sevinirim (eywallah)