MP3'ü Zil Sesi Yapma Programı

Sponsorlu Bağlantılar

hopaligfbli

hopaligfbli

Üye
    Konu Sahibi
MP3'ü Zil Sesi Yapma Programı
arkadaşlar bende nokia 6600 var.Mp3 ü zil sesi yapan program lazım.İsmini veya linkini yazabilirmisiniz.Lütfen yardımcı olun acil......!!!!

ferdix5

ferdix5

Üye
walla banada lazım kardeş ma yok var deyenler kanıtlasında görelim çalışmıyor hiçbirisi

Mc_cücü

Üye
ne demek msn verın atıyım isteyenlere bende var hemde 2 sürümü bırden good

ferdix5

ferdix5

Üye
arkadaşım istersen sitede ver herkes faydalansın upload etmen daha iyi olur

tumur

tumur

Üye
arkadaşım böyle bir program yok ve hiçde olmadı diye biliriz bende 6600 kullanıyorum ama hiç yok. olanlar pro falan attı denedim fos çıktı .

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Emellerinize ulaşmak için bu adrese bakın derim. :)

http://www.maxicep.com/showthread.php?t=12153

"WMAPlus isimli symbian program ile *.mp3 uzantılarını çalmak ve zil sesi olarak atamak mümkün!" diye iddialar mevcut.

Arayan Mevlasını da bulur; belasını da... :bleh:

delimakina

Üye
6630da telefon hafızasına attığım bütün mp3ler zil sesi oluyor =)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
delimakina35' Alıntı:
6630da telefon hafızasına attığım bütün mp3ler zil sesi oluyor =)

Ben de hep merak ederdim bu 30 fazla ne işe yarıyo diye... Demek mp3leri herhangi bir işleme sokmadan direkt zil sesi yapabiliyor bu 6630...

:ehe:

ferdix5

ferdix5

Üye
arkadaşlar wms plusu denedim bir sonuç alamadım ama hafıza kartındaki mp3lerde denedim telefon hafızasına mp3 nasıl atacaz zaten azıcık hafıza var bu işin kesin çözümü yok herhalde yapacak olan bu işi karttanda yapar :) demekki olmuyor

ozkanak

ozkanak

Üye
arkadaşlar bende wma plus var wma ogg ve mp3 ler zil sesi oluyor 6600 daa

Mc_FucHS

Üye
wma plus proğramını nerden bulabilirm yada o proğramı gönderde bizde faydalanalım

sublieutenant

sublieutenant

Üye
FanaTürk' Alıntı:
Emellerinize ulaşmak için bu adrese bakın derim. :)

http://www.maxicep.com/showthread.php?t=12153

"WMAPlus isimli symbian program ile *.mp3 uzantılarını çalmak ve zil sesi olarak atamak mümkün!" diye iddialar mevcut.

Arayan Mevlasını da bulur; belasını da... :bleh:

hepsini calmıyor be yeğen arayanın bisy bulduğu yok.... ayrıca çaldıklarınıda ogg play den cok ama cok dandik çalıyor ... daha iyisini istiyoruz yoksa akıl verme!!!

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Yardım etmeye çalışan da kabahat... Sizin gibi haram lokma yiyenlerden de böyle bir tavır beklenir.

Zaten sana ben değil; Allah akıl, fikir versin... Haram yiyiciler ne olacak?! :good:

ozkanak

ozkanak

Üye
nerde bu saygı nasıl konuşuyor bunlar yawww yardım etmek isteyene verilen cevaba bak "onu istiyoz bunu istiyoz" biraz saygı lütfen

tumur

tumur

Üye
arkadaşlar siz bu programı büyük ihtimal sadece plugins klasörüne atıyorsunuz.hem libs klasörüne hem plugins klasörüne kopyalamanız gerekir

mertal

Üye
arkadaşlar bu programı indirdik çalışmıyor,zil sesi falan yapılmıyor yada yapamadık nasıl çalıştığını bilen varsa söylesin,teşekkürler şimdiden

erdem024

Üye
mc_cöcü msn ni wersende atsan su programı ne dersin

worldcild

Üye
paylasım için cok tesekkürler emeğe saygı lütfen arkadaslar

TVTVTV

Üye
kardeş google ye mp3,wma,ogg codek yaz sonra ara ordan sis uzantılı bulursan indir. bilgisayardan telefona at.kur . ben denedim çalışıyo.

Üst Alt