Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MP3'ü Zil Sesi Yapma Programı
Sponsorlu Bağlantılar
özgür03
Üye
bende war ve calısıyor hemde süper se veriyor kim yok demiş
Acilll 6600 Mp3 Nasil Zil Sesi Olarak çalarim Pragram Bekliyorum Sizlerden
karub_41
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ALIN ALLLAH AŞKINA BUNU ARIYORSUNUZ ALIN BENDEN OLSUNN YÜZDE YÜZ ÇALIŞIYOR 6600 LAR İÇİN
lyrex
Üye
herkes mailadresini ortama cikardi
karub_41
Üye
anlamadim Ama Nese Ii Günler Dilerim Umarim Linkim Size Yaramiştirr
lyrex
Üye
demek istedigim ücdört kisi mail adresini hemen vermis!
sayende ama gerek kalmadi sagolsin
muhacirtaner
Üye
sagol
_yusuf_
Üye
sagol
siloo
Üye
Inşallah çalişir
azrailcellat
Üye
cüper
max_xmax
Üye
yapcağınız işi yarım yamalak yapmayın be kardeşim neyse yinede paylaşmanız güzel
palepapyrus
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kırık..... silinsin lütfen
burocksaglam
Üye
oluyor diyosunuz biişiy olduğu yok onu geç link kırık aylardır buna uğraşıyorum hayırlı bi program bulamadım hep saçmalık biri bişeyi tam yapsa saygımız sonsuz
Thales
Üye
Alıntı:
delimakina35´isimli üyeden Alıntı
6630da telefon hafızasına attığım bütün mp3ler zil sesi oluyor =)
Ben de hep merak ederdim bu 30 fazla ne işe yarıyo diye... Demek mp3leri herhangi bir işleme sokmadan direkt zil sesi yapabiliyor bu 6630...
slm arkadaşlar bnm telefonum6600 mp3leri zil sesi yapamıyorum bana yardımcı olurmusunuz msn adresim [email protected]
yalova1990
Üye
arkadaşlar bana atarsanız msn den sevinirim
By_kimlik
Üye
herkesin emegine teşekkür ederim buraya yeni üye oldum telefon hakkın sormak istedginiz birsey olursa sorun ve program isteyen olursa onada açığım
Armendy
Üye
arkadaslar mp3 ler zilsesi yapan programlar yok sadece codec var bu codec yüklendiğinde 6600 lar mp3 playere gerek kalmadan mp3leri calıo ses kaydedicide dolayısıyla zil sesi olabilio ki bu codecte var bi yerlerde
ama saglam olanı daha bulamadım arayın deneyerek bulcaksınız