MP3'ü Zil Sesi Yapma Programı

Sponsorlu Bağlantılar

muratcen

muratcen

Üye
İki türlü mp3 dosyası var;mp3 uzantılı olanlar ve olmayanlar.Bu da ne diyeceksiniz şimdi... Hepimizin bildiği mp3 dosyalarını melodi olarak kullanabilmeme rağmen;mp3 uzantısına sahip dosyaları bir türlü melodi haline getiremedim. Üst versiyon yüklendiği taktirde bu sorun ortadan kalkıyor fakat yine de dikkatli olun derim. Yeni versiyon yüklenmesinin yetkili teknik servisler tarafından yapılması gerek;telefonun bir daha kullanılamaz hale gelme ihtimali de var...

mkralkobra73

Üye
alooo kimse varmı şu programı birde biz yüklesek ha

--------------- Ekleme ---------------

yok mu?

EMRE8181

Üye
Kardeş Sagolda Bu Tüm Mp3 Leri Zil Sesi Yapmiyo

ciko6189

ciko6189

Üye
Ya Ne Enayisiniz 6600 Da Mp3 Zil Sei Oluyo 6630 Dada Kro Musunuz

NobLe

NobLe

Üye
güzel paylaşım sagol :yuru

bidanem

Üye
emeğe saygı...

ilkersel53

Üye
arkadaşlar ben 6600 a 1gb hafıza kartı taktım canavar gibi çalışıyor mesaj hafızasını hafıza kartı olarak seçtim film bile yükledim.mp3ogg ile istediğin mp3ü zilsesi olarak kaydedip seçebiliyorsun o zaten yeter

akyumakli

Üye
sagolun ellerinize sağlık:D

yta1991

yta1991

Üye
arkadaşlar mp3 codec i 6600 yüklüyorum ama çalıştırmıyor neden olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

wakfike1li

Üye
KARDES OLE BİR PROGRAM YOK AMA MP3 Ü ZİL SESİ YAPABİLECEGİN KODEK VAR ONU TELİNE YUKLEMELAİSİN AYRICA TEL HAKKINDAN BİLMEK İSTEDİGİNİZ KONULAR VARASA MSN ADRESİME YAZABİLİRSİNİZ İLGİLENİRİM......
[email protected]

babaklas

Üye
ya link nerde

ayhan67

Üye
arkadaşım böle mp3 ü istediğin yerden istediğin kadar kısaltıp telefonun şeyine şeeedebilceğim bi program varmıdır !!??

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
teşekkürler emeğine asğlık işime yarayabilir;)

oguzhanberk2003

Üye
6600 kullananlar için diyebilirimki bu telefon tam bir bilgisayar. mp3 leri zil sesi yapabiliyorsunuz. aklınıza gelebilecek herşeyi yapabiliyorsunuz. tek kötü yanı doğru programı doğru yere yüklemek. burada hafıza kartının boyutu çok önemli. 512 yeterli değildir. yükseltin telefonunuz çoşsun....

breakboy

Üye
saol

keops31

keops31

Üye
ja arkadaslar zil sesi oluyor.fakat programın calısması için telefonu uygun duruma getireceksiniz.yani programın tam duzgun calısması ıcın hafızanın cok dolu olmaması lazım...

corchy

corchy

Üye
öffff

ahmet bahadır

Üye
vallahi güzelmiş

ali rauf bayrak

Üye
site içi arama nasıl yapılıyor

dirtcrush

Üye