mp3 ü cda yapma programı lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sertacusta

sertacusta

Üye
    Konu Sahibi
mp3 ü cda yapma programı lazım
mehaba arkadaşlar araba cd çalrı sadece cda formatındaki cd leri çalıyor nero veya media player ile cd leri cda yapıyorum ancak sadece 16 tane alıyor bana cd ye atmadan önce mp3 ü cda ya cevircek program lazım böylelikle istedigim kadar müzik atabileyim yardımlarınızı bekliyorum

sublieutenant

sublieutenant

Üye
:D mantıklııı
ama cdda formatı bir dosya değil ve belli bir boyutu asla geçemezsin :oke:

Teybi değiştirmek daha mantıklı :oke: :D

• Beğen
Tepkiler: sertacusta
sertacusta

sertacusta

Üye
    Konu Sahibi
teybi degiştirmem imkansız bi program yok mu

MrExpert

MrExpert

Üye
format factory i kullan işini görecektir..

sublieutenant

sublieutenant

Üye
olmaz arkadaşım hiçbir şekilde olmaz. cdda cd üzerinde dosyanın gerçek açılım yazımıdır ve pc bunu sana kolaylık olsun diye cda uzantı kısayolu ile gösterir.. hiçbir şekilde bu boyutu değiştiremezsin. standart 3-4dk.lık şarkılarla 18i geçemezsin!

sertacusta

sertacusta

Üye
    Konu Sahibi
peki cda uzantılı 2 adat cd var elimde bunların içinde müzikleri tek bir cd de toplasam çalar mı acaba bunu deneyebilecek biri var mı

abandonware

abandonware

Üye
bir cd ye ancak 80 dklik bir müzik atabilirsin. fazla zorlama; cd elinde kalır :)

sertacusta

sertacusta

Üye
    Konu Sahibi
valla ben ilk fırsatta deniyecegim maksat kafalarda soru işareti kalmasın zaten cd de 50 krş sorun yaratmaz

abandonware

abandonware

Üye
valla ben ilk fırsatta deniyecegim maksat kafalarda soru işareti kalmasın zaten cd de 50 krş sorun yaratmaz

sen git bir cd-rw (rewritable) al müzüği at sonra cd içeriğini sil tekrar müzik at :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt