MP3 önerisi alınır :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zonewars77

zonewars77

Üye
    Konu Sahibi
MP3 önerisi alınır :)
Bir çok markanın mp3 player'i bulunmakta, fakat müziği en iyi hangisi hissettirir sizce? ne almalıyım? 100-200TL ayırabilirim buna..
veya şarkı önerisi de alınabilir -,-

cres557

cres557

Üye
90 tl ye nwz b163 aldım sony çok memnunum tavsiye ederim 4gb

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
apple ipod :oke: birazcık daha bütçeni artırman lazım tabi 250 tlye falan bulabilirsin :oke:

rapidline

Üye
Sansa clip+ o fiyata fena değil 170 civarı

efe.butuner

Üye
Philips GoGear Ariaz'ın eski modeli var, yenileri değil de eskisi çok iyi. İnanılmaz net sesi var, 8 GB var bende ve aşırı memnunum. Şarjı bir hafta gidiyor ortalama, bazen daha bile fazla. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
zonewars77

zonewars77

Üye
    Konu Sahibi
bende de GoGear var da sarmıyor artık

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Philips GoGear Ariaz'ın eski modeli var, yenileri değil de eskisi çok iyi. İnanılmaz net sesi var, 8 GB var bende ve aşırı memnunum. Şarjı bir hafta gidiyor ortalama, bazen daha bile fazla. Kesinlikle tavsiye ederim.

bende de go gear ariaz'ın eski modeli var 3 yıldır kullanıyorum hala bir sorun yok :)

zonewars77

zonewars77

Üye
    Konu Sahibi

bende de go gear ariaz'ın eski modeli var 3 yıldır kullanıyorum hala bir sorun yok :)
ben 4.5 yıl önce almıştım, sağlam da sıkıldım artık hep aynısı :D bir de yetmiyor artık 2GB. yenilemeyi düşünüyorum bu aralar

twin15

twin15

Üye
sansa clip + fiio e6 yaparsan bide rockbox kurarsan apple ipod falan fasa fiso :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...