mp3 lerinizin sesi kısıkmı!!!artık değiL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAÇLI

SAÇLI

Üye
    Konu Sahibi
mp3 lerinizin sesi kısıkmı!!!artık değiL
bi teşekkür yeter

Mp3 Ses Yükseltme / Mp3 Ses Arttırma Programı: Mp3 Trim Pro (TÜRKÇE)
Maxicep.com - Mp3 Ses Yükseltme / Mp3 Ses Arttırma Programı: Mp3 Trim Pro (TÜRKÇE)
Bu program ile;
  1. Bilgisayarınızdaki mp3 seslerini yükseltip düşürebilirsiniz.
  2. Cep telefonunuz şarkıları düşük sesle çalıyorsa bu program tam size göre.
  3. Sesleri arttırabilirsiniz,şarkının başlangıç bitişine efektler ekleyebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz yerden şarkıyı kesebilirsiniz.
Kullanım Şekli:

1- Adım: Programı çalıştırınca karşınıza aşağıdaki ekran gelecek yukardan "Aç" tuşuna basarak sesini yükseltmek istediğiniz Mp3'ünüzü seçin !..

--------------------------------------------------------------------------------------

2- Adım: Mp3'ünüzü seçtiğinizde karşınıza aşağıdaki ekran gelecek son olarak en altta ses kontrol yazan yerin altındaki kutucuğu "+6" ile "+12"nin ortasındaki çizginin üzerine getirdikten sonra "Kaydet" yazan yere basarsanız orjinal mp3 dosyanızın üstüne yazar "Faklı Kaydet"e basarsanız farklı bir dosya oluşturabilirsiniz. Fazla yükselttiğiniz zaman parazitlenme olmakta.

--------------------------------------------------------------------------------------

Not: Bu program GÖKH@N arkadaşımızın eklemiş olduğu İngilizce versiyonlu programı kullanamayan arkadaşlar için TüRKÇE'leştirilmiş halidir....Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle Mp3 Ses Yükseltme / Mp3 Ses Arttırma Programı: Mp3 Trim Pro (TÜRKÇE)

Mp3 Trim Pro (TÜRKÇE).rar (240.3 KB (Kilobyte), 31436x kez indirildi)

• Beğen
Tepkiler: miko38

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Konu dün açılmış ama 3o,ooo kusur indirilmiş anlamadım gitti, bu arada teşekkürler

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
konu burda ılk defa acılmadıgı ıcın bu sekılde cok ındırılme sayısı var tesekkurler paylasımın ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt