Google Çeviri Seslerini İndirme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Çeviri Seslerini İndirme
Google tarafından uzun yıllar öncesinde hizmete sunulan Google Translate olarak bilinen Türkçe adıyla Google Çeviri sahip olduğu yüzlerce farklı dil desteği sayesinde kullanıcıların farklı diller arasında çeviri yapmasına imkan sağlayan tamamen ücretsiz bir çeviri servisidir. Ülkemiz de bir hayli yoğun olarak kullanılan Google Çeviri ayrıca ses desteğine de sahiptir. Yani çeviri yapacağınız yazıyı veya çevirisini yapmış olduğunuz yazıyı sesli bir şekilde Google Çeviri'ye okutabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Günümüzde Youtube servisinin milyonlarca kişi tarafından kullanıldığı için birçok Youtube kullanıcısı anlatım videolarında arka planda kendi sesini kullanmak yerine Google Çeviri sesini kullanıyor. Bu gibi videolarda kendi mikrofonunuz ile kayıt almaktansa Google Translate sesi ile daha düzgün ve kaliteli bir video anlatımı kullanabilirsiniz.

Google Çeviri Sesi Nasıl İndirilir ?

Öncelikle bu çeviri seslerini ücretsiz bir şekilde resmi olarak indirebileceğinizi belirtmek istiyorum. Aşağıdaki basit yöntem sayesinde sizde çeviri üzerinden ses kaydı indirme yapabilir ve videolarınızda kullanabilirsiniz. Google Translate çeviri sesi indirmek için öncelikle Google Chrome tarayıcısını açın. Daha sonra sesli olarak dinlemek istediğiniz yazıyı çeviri ekranına yazın. Ardından fare ile sayfanın boş bir yerine sağ tıklayın ve incele seçeneğine tıklayın. Aşağıdaki ekrana benzer bir ekran karşınıza gelecektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Burada sağ tarafta yer alan Network seçeneğine tıklayın. Daha sonrasında sesi dinlemek için ses butonuna tıklayın. Sağ taraftaki ekranda ses dosyası belirecektir. O ses dosyasına sağ tıklayarak open new tab yani yeni sekmede aç seçeneğine tıklayın. Buradan da üç nokta butonuna basarak Google Çeviri ses dosyasını indirebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: PALA., ByEmre221 ve rear2011


rear2011

rear2011

Üye
Bilgi için Teşekkür ederiz.
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA. ve Buğra

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
bu bilgi çok sağlam. işe yarar teşekkürler. özellikle youtuberların işine yarar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt