Motorola telefon piyasasına son noktayı koydu(mpx V-5)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FrontmaN

FrontmaN

Üye
    Konu Sahibi
Motorola telefon piyasasına son noktayı koydu(mpx V-5)
İşte Fark yaratan telefon: (Nokia'yı se'yi yalan eden telefon)

Özellikler:

- Windows Mobile 2005 Pocket Pc İşletim Sistemi

-Intel<span style="font-size:12pt;line-height:100%"> 700MHZ</span> İşlemci

- <span style="font-size:12pt;line-height:100%">256</span> Ram <span style="font-size:12pt;line-height:100%">3,3 Mp</span> Kamera

- 2GB Storage Hafıza ( Dahili ),ayrıca Sd destek

-<span style="font-size:12pt;line-height:100%">480x680 16 Milyon </span>destekli ekran

-Wireless ve bluetooth 2,0

-3g Desteği

-Dış ekran 176x220 262.000 Renk

-İnce ve şık tasarım

Telefonun REsmi:

Evet arkadaşlar hala nokianın kalaslarını savunan varsa yazsın cevabını...

mustafakarasan

Üye
gerçekten mükemmel bir telefon gelince direk alırım ne sony ne nokia böyle telefon yok herşeyiyle mükemmel bence hem motorola nın telleri diğerleri gibi çok pahalıda olmuyor

denizyalcin

denizyalcin

Üye
yeni bi mpx bekliyodum geldi... abi bu ne cihazd&#305;r?mpx çilerle razrc&#305;lar bu cihazla bir araya gelecek zannederim...

gknky

gknky

Üye
nokia eminim bundan daha iyisini yapar
çünkü nokia 10 yıl sonrasının proje lerini çizmiş
7.2 mp lik camera var ...

FrontmaN

FrontmaN

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(gknky &#064; Feb 25 2006, 09&#58;34 PM) [post=286333]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

O telefonu 10 Yıl sonra çıkarırı nokia.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Bu cihaz gerçektse w800 almam bekler bunu alırım...Ne zaman çıkacak ne zamaaaan

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
alet çok güzel kimsenin bi itirazı yok zatende taktınız nokianin kalaslarına haaa begenemiosanız almayın kardeşim silah zoruylami werdiler yaa

gknky

gknky

Üye
<div class='quotetop'>(FrontmaN &#064; Feb 25 2006, 09&#58;36 PM) [post=286335]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(gknky &#064; Feb 25 2006, 09&#58;34 PM) [post=286333]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

O telefonu 10 Yıl sonra çıkarırı nokia.
[/b][/quote]
10 yılı bulmaz

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Feb 25 2006, 09&#58;54 PM) [post=286350]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
alet çok güzel kimsenin bi itirazı yok zatende taktınız nokianin kalaslarına haaa begenemiosanız almayın kardeşim silah zoruylami werdiler yaa
[/b][/quote]
abi seni domdom kurşunuyla vurdular sanki, ama haklısın ben nokianın 2 telefonunu sevdim

Kamerasız olarak N-gage
Kameralı N90

İkiside kalas ama güzel telefonlar

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
yaa nokiadan başka konu açan illa bi nokia,ya çamur atıo nedir yani anlamadımkı ben

Gokhan43

Gokhan43

Üye

Zaten çıksa- ki çıkardı şimidiye kadar çünkü 2005&#39;in Son Çeyreği çıkacak yazmış - GSM Arena vs. duyururdu

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eğer gerçekse motorola mükemmeli yaptı diyebilirim..

RockFord Fosgate

Üye
bence gercek deıl ama gercekse warya..... bı daha motoroladan baska tel almam&#33;&#33;&#33;bu telefonudA ılk cıktıgı gun Alırım walla&#33;&#33;&#33;

VoLo

VoLo

Üye
gerçekten süper telefon yaw.700 Mhz işlemci 256 ram 2 gb disk süper abi.ben bi araştırıcam bu teli yoksa çatlarım valla.olmazsa yurtdışında falan çıktıysa bulur alırım

RockFord Fosgate

Üye
bence fake bu cıhaz pek orjınal gelmedı gozume+ozellıklerı fazla abartılı&#33;&#33;

requiemksk

Üye
özellikler..görünüş herşeyi mükemmel..ama fake e benziyo beeeeeeee

denizyalcin

denizyalcin

Üye
inşallah fake değildir...

ressam1

Üye
arkadaşlar herşey güzelde bu tlf n92 gibi digital tv ve radio yayınlarına müsaitmi arttı çift kameralımı arkadaşlar bu yukarırıda yazılan özelikleri olan bir tlf vat bekleyin ve onu alın bekleyin cevap geliyor sıkı durun n80 geliyor.4 gb hafıza çift kamera yüz yüze 3 megapixell kamera artrılabilir micro sd hafıza symbian 9.2 ve sony ericson p990 işletim sistemini yani uiq 3.0 da kulanabiliyor ve sony ile nokia arasında fark kalmadı birde n80 wiireles b/ve g var.şimdi soru siz halen motorolamı diyeceksiniz.cevap motorola fena değil ama 2 kamera ve dijital tv ve radioda laazım.sonuç:şah ve mat şampion n80

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(ressam1 &#064; Feb 26 2006, 10&#58;06 AM) [post=286561]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar herşey güzelde bu tlf n92 gibi digital tv ve radio yayınlarına müsaitmi arttı çift kameralımı arkadaşlar bu yukarırıda yazılan özelikleri olan bir tlf vat bekleyin ve onu alın bekleyin cevap geliyor sıkı durun n80 geliyor.4 gb hafıza çift kamera yüz yüze 3 megapixell kamera artrılabilir micro sd hafıza symbian 9.2 ve sony ericson p990 işletim sistemini yani uiq 3.0 da kulanabiliyor ve sony ile nokia arasında fark kalmadı birde n80 wiireles b/ve g var.şimdi soru siz halen motorolamı diyeceksiniz.cevap motorola fena değil ama 2 kamera ve dijital tv ve radioda laazım.sonuç<span style="color:#FF6600">:şah ve mat şampion n80</span>
[/b][/quote]
işte bu komikti...

Şimdi sen bu telefonu nokia vb. bir telefonlamı kıyaslıyorsun_??

özellikleri yanlış okudun sanırım
-Windows Mobile 2005 Pocket Pc İşletim Sistemi
-Intel 700MHZ İşlemci
- 256 Ram 3,3 Mp Kamera
- 2GB Storage Hafıza ( Dahili ),ayrıca Sd destek
-480x680 16 Milyon destekli ekran
-Wireless ve bluetooth 2,0
-Dış ekran 176x220 262.000 Renk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...