Haber Motorola Moto X Developer Edition Fiyatında Indirme Gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Motorola Moto X Developer Edition Fiyatında Indirme Gitti

Motorola Moto X Developer Edition fiyatında indirme gitti
Motorola, akıllı telefonunun geliştirici versiyonunun fiyatını indirdi. Artık 100 dolar daha düşük olarak satın alınabilecek

Son dönemde Blackberry ve Nokia gibi kötü günler geçiren firmaların arasında yer alan bir başka şirket de Motorola olarak karşımıza çıktı. Her ne kadar teknoloji devi Google tarafından satın alınsa da, Google da Motorola’nın gerilemesini durduramadı ve firma dünya genelinde faaliyetlerini sonlandırarak, sadece Amerika bölgesinde yer aldı.

Motorola kötü dönemin ardından yükseliş için ilk akıllısını da geçtiğimiz haftalarda sunmuştu.Moto X olarak adlandırılan akıllı telefon, ABD’de dizayn edilen ve üretilen akıllı telefon olarak lanse edilmişti.

Motorola Moto X 4.7″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Ayrıca yonga seti olarak 1.7Ghz saat hızında çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro yonga setinden güç alan akıllı telefon 2GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesisunuyor.

Motorola’nın yeni akıllısının arka yüzünde 10MP kamera yer alırken, 2.200mAh batarya, Android 4.2.2 Jelly Bean, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS diğer özellikler arasında yer alıyor.

Motorola akıllısının geliştiricilere yönelik versiyonunu Moto X Developer Edition olaraksunmuştu. Daha önce 649.99$ olan fiyatı 100$ indirimle 549.99$ olarak belirlenmiş.

Ayrıca Motorola’nın 13 Kasım tarihinde Moto G adında yeni bir akıllı telefonu daha duyuracağını da belirtelim.

Motorola Moto X Developer Edition fiyatında indirme gitti

0MG90

0MG90

Üye
Tasarımını beğendim arkası çok güzel özellikle

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Nokia hala batmak üzere olan Bi şirket olarak mı gösteriliyor

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Ben anlamadım, bunun nexus5den artısı nedir ki? Neden daha pahalı?

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
Motorola severleri Çift Çekirdek İşlemcisi ile hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim.

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Tasarımı tam "ben geliştirici cihazıyım" diyor

Üst Alt