Moto G6 Play Modelinin Render Görüntüleri ve Videosu Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Moto G6 Play Modelinin Render Görüntüleri ve Videosu Ortaya Çıktı
Motorola'nın geliştirdiği yeni orta seviye Moto G6 Play akıllı telefon modeline ait render görüntüleri ve videosu ortaya çıktı.


Bundan bir kaç hafta öncesi Motorola'nın 2018 planları ile ilgili bir çok farklı sızıntı ve rapor ortaya çıkmıştı. Firma 2018 yılında giriş seviyesinden orta seviyeye hatta amiral gemisi cihazlarına kadar bir çok farklı kategoride her bütçeye uygun bir çok akıllı telefonu piyasaya sunmayı hedefliyor. Bunlardan bir tanesi de orta seviye özelliklere sahip Moto G6 Play modeli olacak.

https://www.maxicep.com/motorola-moto-g6-moto-g6-plus-ve-moto-g6-play-sizdirildi
Motorola Moto G6, Moto G6 Plus ve Moto G6 Play Sızdırıldı
Sızdırılan yeni görüntülere göre Motorola nihayet çerçevesiz ekran tasarımını kullanmaya başlayacak gibi görünüyor. Moto G6 Play, ön tarafta bir parmak izi okuyucusuna sahip değil. Fakat cihazın arka tarafına bakıldığı zaman 'M' logosunun altında bir parmak izi okuyucusu olma ihtimali bir hayli yüksek gibi duruyor. Artık günümüzde bir çok giriş seviyesi akıllı telefonda bile parmak izi okuyucusuna yer veriliyor.



Bu görüntüleri ve videoyu sızdıran kaynağın aktardığı bilgilere göre G6 Play modelinde ön ve arkada yer alan cam arasına yerleştirilmiş alüminyum çerçeveye sahip tasarım olacak. Cihazda 5.7 inç büyüklüğünde HD çözünürlüğünde bir ekran olacağı söyleniyor. Önceki raporlara göre cihazda Qualcomm Snapdragon 430 yonga seti, 2 GB RAM + 16 GB dahili depolama alanı veya 3 GB RAM + 32 GB dahili depolama alanı bulunan iki farklı varyant bulunabilir.



Kamera tarafında ise arka tarafta tek bir 12 MP çözünürlüğünde kamera yer alacak. Cihazın ön tarafında ise çift kamera ve bir LED flaş bulunması bekleniyor. Telefon mavi, kömür ve altın olmak üzere üç farklı renk varyantı ile gelecek gibi duruyor.
Moto G6 Play Modelinin Render Görüntüleri ve Videosu Ortaya Çıktı
 


Üst Alt