The Shadow
Üye
Olsun romların özellikleri aynı sonuçtaLa senin telefon S3 değil mi?![]()

Olsun romların özellikleri aynı sonuçtaLa senin telefon S3 değil mi?![]()

Hocam SwiftKey kullanın?beyler ben telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm fakat klavyedeki otomatik düzeltme gitti ayarlardan falan hertürlü otomatik ayarı acık düzeltme kısmıda dahil ama yazı yazarken düzeltmiyor hemen klavyenin üstüne yanlış yazınca dogrusu cıkıyodu mesela cıkmıyo hepte yanlıs yazıyorum duzeltiyodu cok cok işime yarıyodu nasıl geri getirebilirm ?

hallettim ya neyse ilerleyen zamanda sıkılırsam denerim onu da teşekkürlerHocam SwiftKey kullanın?![]()

Asıl siz sağolun yardım bile etmedim.hallettim ya neyse ilerleyen zamanda sıkılırsam denerim onu da teşekkürler![]()
Yoksa bu mu?Arkadaşlar sizce bunu almaya değer mi? @Mr.Turk senden de cevap bekliyorum.
"Stock candır gerisi patlıcandır." der @Metalci Melek.
Telefonu yeniden başlatınca ram miktarı böyle daha sonra
80mb düşüyor ve telefon kasmaya başlıyor bir kac gündür böyle yapıyo neden olabilir ?
Ehndroix yüklü
@Metalci Melek

Hayirli olsun"Stock candır gerisi patlıcandır." der @Metalci Melek.
Bu arada aldım çoğu şeyi.![]()

Sağol artık kasmaz Inşallah, bu arada Nuglas unboxing yapacağım.Hayirli olsun![]()
Experience kernel yükledim sanrm düzeldi![]()
O ne o.OSağol artık kasmaz Inşallah, bu arada Nuglas unboxing yapacağım.
Tempered Glass ekran koruyucu üreten bir marka YouTube'dan videoları izle Spigen'in kopyası.O ne o.O

Hmm neyseTempered Glass ekran koruyucu üreten bir marka YouTube'dan videoları izle Spigen'in kopyası.![]()
bu kerneldede kamera çalışmyomus
1.5ghz islemci olmusti ya 
Kameranın çalışmaması kötü olmuş, hayırlı geceler.Hmm neysebu kerneldede kamera çalışmyomus
1.5ghz islemci olmusti ya
Neyse sade stoka döneyim ben![]()
telefondan sıkıldım ya XIAOMİ ye kafayı taktik arayüzü çok hoşuma gidiyorKameranın çalışmaması kötü olmuş, hayırlı geceler.
Yapma etme gözünü seveyim, senin neyine Moto G varken Xiaomi.telefondan sıkıldım ya XIAOMİ ye kafayı taktik arayüzü çok hoşuma gidiyor

şu miui romu bi çıkartsalar anında yüklücemdeee nerdeeYapma etme gözünü seveyim, senin neyine Moto G varken Xiaomi.![]()
O cam koruyucular nasil oluyo susunce ekran yerine o cam mi kırılıyorYapma etme gözünü seveyim, senin neyine Moto G varken Xiaomi.![]()