Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Şunu aldım insallah bi kaç aya gelecek %50 şarj etse benim icin yeterli :)

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

Moto_G

Üye
Arkadaşlar telefonun üstünde gelen jelatindeki moto g yazısını burda bir arkadaş çıkarma yöntemini bulmuştu bilen varsa yazabilirmi kolonya ile siliyorduk sanki.Birde Türkiyeye gelen moto g lerin arka kapakları hep siyahmı?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaşlar telefonun üstünde gelen jelatindeki moto g yazısını burda bir arkadaş çıkarma yöntemini bulmuştu bilen varsa yazabilirmi kolonya ile siliyorduk sanki.Birde Türkiyeye gelen moto g lerin arka kapakları hep siyahmı?
Kolonyalı mendille bastıra bastıra sil :)
Silinmiyo deme siliniyo biraz zorla
Evet hepsi siyah :)

Moto_G

Üye
Sen nerde oturuyodun ?
Onunla hızlı al değil brightstar ilgileniyo sanrm hizlialin bir sey diyeceğini sanmyorum
Eğer istanbul ankara izmirdeysen Teleservice bayisine kendi elinle teslim et
Eğer garantilik bir durum olursa tele serviceyemi gondercem ve ayrica fatura şartmı?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Eğer garantilik bir durum olursa tele serviceyemi gondercem ve ayrica fatura şartmı?
Sadece telefonu teleservice ankara bayisine göndermen yeterli garantisi telefonun imeinde yazar

Moto_G

Üye
Sadece telefonu teleservice ankara bayisine göndermen yeterli garantisi telefonun imeinde yazar
Bozuldu diyelim ben teleservice yi ararım anlatırım sonra gonderirim yani hic bir sekilde faturaya gerek yok değilmi kusura bakma soruyorum amaAldım beyler su anda moto g den yazıyorum. Şuan 4.3 güncelleme yapayimmi?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bozuldu diyelim ben teleservice yi ararım anlatırım sonra gonderirim yani hic bir sekilde faturaya gerek yok değilmi kusura bakma soruyorum amaAldım beyler su anda moto g den yazıyorum. Şuan 4.3 güncelleme yapayimmi?
:(
Kağıda yazman yeterli aramana bile gerek yok da bismillah bi kullan sonra bunları merak et
Hayırlı olsun
Güncelle.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Hocam kazıyınca çıkıyor, bu arada ben uyandığımda jelatin çıkarılmıştı, 1 ay sonra çizildi küçük şekilde hiç belli olmuyor ama güneş vurunca göze görünüyor.

Moto_G

Üye
Yazıları çıkardım 4.4.2 te guncelledim simdi 4.4.4 geldi sorunlar var mı guncelleyeyimmi

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Yazıları çıkardım 4.4.2 te guncelledim simdi 4.4.4 geldi sorunlar var mı guncelleyeyimmi
Ben de aramada ses gelmeme sorunu düzeldi güncelleyince, ve 2. Sim logosu gitti.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Takılmayınca tamamen gidiyormu ve sorun varmi 4.4.4 de
Şuan'a kadar sorun görmedim, batarya yine hızlı bitiyor, ve Most Wanted 4.4.4'de maalesef durdu hatası alıyorum onun dışında herşey iyi, Asphalt 8'de de sıkıntı yok.

Bu arada "Takılmayınca tamamen gidiyor mu?" derken ne demek istediniz.
Bu arada güncelleme sırasında ve sonrasında oluşabilecek sıkıntılardan ben ve MaxiCep Sorumluluk almayacağız.

Peocawe

Peocawe

Üye
en iyisi google play edition romu. saf nexus gibi, aldığım günden beri öyle kullanıyorum.

tek dezavantajı kamera da hdr ve slow motion yok.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bu arada size bir sorum var, cihazı ART'de kullansam birşey silinir mi yada cihaz bozulur mu yada sıkıntı oluşur mu?

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Beyler servis kötü diyorlar ? Almayi dusunuyomda

Üst Alt