Türkiye'de bulamayız değil mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şunu aldım insallah bi kaç aya gelecek %50 şarj etse benim icin yeterli![]()
Heryerde var çoğu telefoncuda 50 liranın altında bulamadım benTürkiye'de bulamayız değil mi?
ha onlar belki daha iyidir ama benim icin pahalı 
Kolonyalı mendille bastıra bastıra silArkadaşlar telefonun üstünde gelen jelatindeki moto g yazısını burda bir arkadaş çıkarma yöntemini bulmuştu bilen varsa yazabilirmi kolonya ile siliyorduk sanki.Birde Türkiyeye gelen moto g lerin arka kapakları hep siyahmı?

Eğer garantilik bir durum olursa tele serviceyemi gondercem ve ayrica fatura şartmı?Sen nerde oturuyodun ?
Onunla hızlı al değil brightstar ilgileniyo sanrm hizlialin bir sey diyeceğini sanmyorum
Eğer istanbul ankara izmirdeysen Teleservice bayisine kendi elinle teslim et
Sadece telefonu teleservice ankara bayisine göndermen yeterli garantisi telefonun imeinde yazarEğer garantilik bir durum olursa tele serviceyemi gondercem ve ayrica fatura şartmı?
Bozuldu diyelim ben teleservice yi ararım anlatırım sonra gonderirim yani hic bir sekilde faturaya gerek yok değilmi kusura bakma soruyorum amaAldım beyler su anda moto g den yazıyorum. Şuan 4.3 güncelleme yapayimmi?Sadece telefonu teleservice ankara bayisine göndermen yeterli garantisi telefonun imeinde yazar
Bozuldu diyelim ben teleservice yi ararım anlatırım sonra gonderirim yani hic bir sekilde faturaya gerek yok değilmi kusura bakma soruyorum amaAldım beyler su anda moto g den yazıyorum. Şuan 4.3 güncelleme yapayimmi?
Hocam kazıyınca çıkıyor, bu arada ben uyandığımda jelatin çıkarılmıştı, 1 ay sonra çizildi küçük şekilde hiç belli olmuyor ama güneş vurunca göze görünüyor.Arkadaşlar telefonun üstünde gelen jelatindeki moto g yazısını burda bir arkadaş çıkarma yöntemini bulmuştu bilen varsa yazabilirmi kolonya ile siliyorduk sanki.Birde Türkiyeye gelen moto g lerin arka kapakları hep siyahmı?
Ben de aramada ses gelmeme sorunu düzeldi güncelleyince, ve 2. Sim logosu gitti.Yazıları çıkardım 4.4.2 te guncelledim simdi 4.4.4 geldi sorunlar var mı guncelleyeyimmi
Takılmayınca tamamen gidiyormu ve sorun varmi 4.4.4 deBen de aramada ses gelmeme sorunu düzeldi güncelleyince, ve 2. Sim logosu gitti.
Şuan'a kadar sorun görmedim, batarya yine hızlı bitiyor, ve Most Wanted 4.4.4'de maalesef durdu hatası alıyorum onun dışında herşey iyi, Asphalt 8'de de sıkıntı yok.Takılmayınca tamamen gidiyormu ve sorun varmi 4.4.4 de
HayırBu arada size bir sorum var, cihazı ART'de kullansam birşey silinir mi yada cihaz bozulur mu yada sıkıntı oluşur mu?
Sağol.Hayır
Hayır
Hayır![]()
Art ile kullanabilirsin