Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Art çok seri yapıyor cihazı. Hatta batarya ömrünü bile uzattı gibi bende.
Ama Phono uygulamasının bildirim bölümündeki operatör simgesini, Ram Booster'ın en üstte duran beyaz barı ve Applock çalışmıyordu

Moto_G

Üye
Beyler aldığımda yüzde 30 şarj vardı 25de güncelleme yaptim 12 dede sarma taktım şuan yüzde 100 çikarayimmi şarj dan?.
Şuan'a kadar sorun görmedim, batarya yine hızlı bitiyor, ve Most Wanted 4.4.4'de maalesef durdu hatası alıyorum onun dışında herşey iyi, Asphalt 8'de de sıkıntı yok.

Bu arada "Takılmayınca tamamen gidiyor mu?" derken ne demek istediniz.
Bu arada güncelleme sırasında ve sonrasında oluşabilecek sıkıntılardan ben ve MaxiCep Sorumluluk almayacağız.
Yani ikinci simi takmıyınca o kırmızı işaret kalkıyor mu?

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Beyler aldığımda yüzde 30 şarj vardı 25de güncelleme yaptim 12 dede sarma taktım şuan yüzde 100 çikarayimmi şarj dan?.
Yani ikinci simi takmıyınca o kırmızı işaret kalkıyor mu?
Evet attığım resimlerden de görüyorsunuz.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ekle bütün mesaj atanları :)

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye

sizce nasıl güzelmi ? bendede most wanted durdu hatası var

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Fena değil gibide taşınmaz o :)

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Telefonu durmadan düşüruyorum yabancı sitelerden tank gibi kılıflar var ama yaklaşık 1ay sonra geliyorlarmış hem telefonuma e.koruyucu lazım gold da sadece. Kılıf 35 tl burda 3 ekran koruyucu kılıf mini e.kalemi var fena değil

Taşıması zor olmaz şimdi ipli çekmeli kılıflar var ya 5 tl ye aldım onu kullanıyorum bu kılıf bana ilaç gibi gelecektir :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Telefonu durmadan düşüruyorum yabancı sitelerden tank gibi kılıflar var ama yaklaşık 1ay sonra geliyorlarmış hem telefonuma e.koruyucu lazım gold da sadece. Kılıf 35 tl burda 3 ekran koruyucu kılıf mini e.kalemi var fena değil

Taşıması zor olmaz şimdi ipli çekmeli kılıflar var ya 5 tl ye aldım onu kullanıyorum bu kılıf bana ilaç gibi gelecektir :)
2 haftada geliyor ortalama alacağın üründe tahmini geliş süresi var ona göre alırsan işin kolay :D
1 ay dediğin ne ki hemen geçiyo

Moto_G

Üye
Beyler japonyada buldum kılıfları hem güzel hem ucuz tavsiye ederim.
Ekle bütün mesaj atanları :)
Kullanıcı listesini şimdiden başla ekle isteğe gore ekleriz sonucta istede gore :DSen kendini ekle bire 2 yede ekle beni :D 3de King crazy 4 de sukut devam eder bu

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Beyler japonyada buldum kılıfları hem güzel hem ucuz tavsiye ederim.
Kullanıcı listesini şimdiden başla ekle isteğe gore ekleriz sonucta istede gore :DSen kendini ekle bire 2 yede ekle beni :D 3de King crazy 4 de sukut devam eder bu
ona sıkaywolkır karar verir :D :D konuyu açtı sonra öldü giti herhalde
@skywalker06 nerdesin dostum sen

Moto_G

Üye
Ben metalci melek açtı sanıyordum oda dedi isimleri yaz diye niye atarlanıyonki hacı :D

Moto_G

Üye
İkiside acmıştı sonra konular birleşmisti :(
Tmm bisey sorcam simdi benim tel 2 dakika veya daha az sürede yuzde 1 şarj oluyo iyimi birde ben gps i açinca hattan 0.2 gidiyo her seferdinde neden mobil ag kapalı?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Tmm bisey sorcam simdi benim tel 2 dakika veya daha az sürede yuzde 1 şarj oluyo iyimi birde ben gps i açinca hattan 0.2 gidiyo her seferdinde neden mobil ag kapalı?
şarj normal öteki konuda fikrim yok

Moto_G

Üye
Saol hacı da turkiyede bulamadım cok kılıf nerden alam ?Yarın gezcem buraları :D

Moto_G

Üye
Aliex nasıl

Üst Alt