Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Birinin sözü aklıma geliyo ilyas :D

Peocawe

Peocawe

Üye
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Şimdi ben GPE rom kullanıyorum, gayet memnunum. Fakat custom romlarıda kullanmak istiyorum lakin her custom romda 2 tane canımı sıkan problem var.

1- DroidVPN uygulaması ile bedava internet için avea üzerinden bağlantı kuramıyorum. GPE romda çok rahat bağlanıyor.
2- İnstagram'a fotoğraf atarken siyaha dönüşüyor tüm fotoğraf.

AOSP, CM11, PAc-man - PA - Slimkat vs. hepsini denedim, sonuç aynı. Çözüm yollarını bileniniz var mıdır?
İşte bunu sevdim :D

Harbi kıskandım ha. En çok istediğim... :D

maskedboy

maskedboy

Üye
Merhaba arkadaşlar dün motoru g aldım kamerası beklediğimden koü gibi geldi onlarca örnek çekim videosuna baktım biraz vasat gibi ve şarjım sanki çabuk bitiyor sizinki nasıl

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kamera kötü sarj kendi rakiplerine göre normal :)

dayannight

dayannight

Üye
kamera olarak kötü bu telefona yakışmamış çekim sırasında bulanıklık oluyor forumlarda sorunun kendi kamera uygulamasında olduğu başka kamera uygulamalarını deneyince biraz düzelme var yazılmış öyleyse motorola nın düzeltmesi lazım google sayesinde o kadar güncelleme geldi motorola da kamerayı güncellese moto g2 de söylentilere göre kamera güçlendirilecekmiş

UpOneTR

UpOneTR

Üye
kamera olarak kötü bu telefona yakışmamış çekim sırasında bulanıklık oluyor forumlarda sorunun kendi kamera uygulamasında olduğu başka kamera uygulamalarını deneyince biraz düzelme var yazılmış öyleyse motorola nın düzeltmesi lazım google sayesinde o kadar güncelleme geldi motorola da kamerayı güncellese moto g2 de söylentilere göre kamera güçlendirilecekmiş
5MP kameradan ne bekliyosan haci abi sen ya ?

thenorth

thenorth

Üye
bende moto g aldim romsuz root garantiyi bozarmi (droidvpn icin root atcam)

thenorth

thenorth

Üye

Buyur telefonda varmiş. Ayarlarda olmasi lazım no root ayari

cok sagol yukledim ama soyle bi hata veriyor

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Yanlış anlamışım. @ Sukut-u Hayal
Şarj ettiğini fark etmedim.

HakanSeven12

HakanSeven12