İşte bunu sevdim![]()

5MP kameradan ne bekliyosan haci abi sen ya ?kamera olarak kötü bu telefona yakışmamış çekim sırasında bulanıklık oluyor forumlarda sorunun kendi kamera uygulamasında olduğu başka kamera uygulamalarını deneyince biraz düzelme var yazılmış öyleyse motorola nın düzeltmesi lazım google sayesinde o kadar güncelleme geldi motorola da kamerayı güncellese moto g2 de söylentilere göre kamera güçlendirilecekmiş
ilyas hacı değilim moto g kamerasından hiçbirşey beklemiyorum beklentisi olanlara cevap yazdım5MP kameradan ne bekliyosan haci abi sen ya ?
Ha tamamilyas hacı değilim moto g kamerasından hiçbirşey beklemiyorum beklentisi olanlara cevap yazdım

Bozarbende moto g aldim romsuz root garantiyi bozarmi (droidvpn icin root atcam)

Rootsuz olanida vardi o programın sanirsamvallami yapma be droidvpnde rootsuz olmuyo 2 gunluk telefonda garanti disi birakilmaz simdi![]()
Rootsuz olanida vardi o programın sanirsam
Bna Atabilirmisin rica etsem ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur telefonda varmiş. Ayarlarda olmasi lazım no root ayari
O konuda bir fikrim yok maalesef hocam ben hep rootlu kullandimcok sagol yukledim ama soyle bi hata veriyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haksızlık bu, benimki ekran 2 saat açık kalınca şarj %98'den %12'ye düşüyor. Telefonumda sıkıntı olabilir mi?Mısır pramiti![]()
HahahYanlış anlamışım. @ Sukut-u Hayal
Şarj ettiğini fark etmedim.