Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Yazılm ile kaynakli bi sorun telefonla alakası yok bence hiç de gerek yok değistirmeye

burak_127

Üye
Gençler şu sd kart için bi çözüm gerek napsak aklınıza bişey geliyor mu?
ben yeni gördüm yazını belki sana cevap vermişlerdir ama ben yinede senin için foruma üye oldum. Banada yetmez hafıza bende birşey düşündüm micro usb uçlu flash buldum bir çok markanın var yeni çıktı.

ben bu ürünü alırım alırsam telefonu yeni aldım zaten 2 ay sonra almayı planlıyorum otg ve usb taşımana gerek yok

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
50 mi :D

burak_127

Üye
evet indirimli 50 tl 8-|

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Çokmuş :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hayırlı olsun 4.4.4 dağıtılmaya başlanmış :D unlock etmeyenler yakın da gelir size :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve frdgngr
caps6

caps6

Üye
moto g kamerasını inceledim kamerayı açınca bulanıklık var en çok ta ön kamerasında bu normalmi?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Gösterirken bulanık biraz ama çekince düzgün çıkıyor

caps6

caps6

Üye
Gösterirken bulanık biraz ama çekince düzgün çıkıyor
kamera ışığın yeterli olduğu yerlerde normal fakat hafif karanlık ortamda, kamerayı yakınlaştırıp çekince özellikle koyu renklerde bulanıklık oluyor. Fotoğrafı çekerken odaklanmada beklemek gerekiyor.4-5 saniye bekletiyor bazen çekti sanıyordum fotoğtafı çekmemiş düzgün çıkmıyor.Birde çekilen fotoğrafı yakınlaştırma yapınca buğulanma oluyor. Sizde de böylemi? Böyleyse ve inceledğim telefonda sorun yoksa diyeceğim Moto G herşeyi düzgünce yapmış ama bu kamera hiç yakışmamış telefona.moto g nin kamerasını 5mp lik eski samsung telefonun kamerasıyla karşılaştırdım. O bile daha iyi çekiyordu.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
bana hala android 4.4.4 güncellemesi gelmedi son sürüm yazıyor siz güncellme yaptınız mı?
Güncelleme doayasini indirip telefon anadizine atacaksiniz sonra guncellemeyi kontrol ettirip yukleyeceksiniz
Uğrasmam derseniz bekleyin 1-2 haftaya gelir

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Sonunda aldım :D en geç 1 aya gelecek :P

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve frdgngr
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hayırlı olsum :)

• Beğen