mk6761
Üye
olmaz ise öyle yapmayı düşünüyorum çok sağolunEğer sadece belirli cihazlar da varsa bu sorun dediğiniz gibi değiştirin.
olmaz ise öyle yapmayı düşünüyorum çok sağolunEğer sadece belirli cihazlar da varsa bu sorun dediğiniz gibi değiştirin.
ben yeni gördüm yazını belki sana cevap vermişlerdir ama ben yinede senin için foruma üye oldum. Banada yetmez hafıza bende birşey düşündüm micro usb uçlu flash buldum bir çok markanın var yeni çıktı.Gençler şu sd kart için bi çözüm gerek napsak aklınıza bişey geliyor mu?
Hayırlı olsun 4.4.4 dağıtılmaya başlanmışunlock etmeyenler yakın da gelir size
![]()
ama benim gpe stock romLensleri temizlemoto g kamerasını inceledim kamerayı açınca bulanıklık var en çok ta ön kamerasında bu normalmi?
lensler temizLensleri temizle
kamera ışığın yeterli olduğu yerlerde normal fakat hafif karanlık ortamda, kamerayı yakınlaştırıp çekince özellikle koyu renklerde bulanıklık oluyor. Fotoğrafı çekerken odaklanmada beklemek gerekiyor.4-5 saniye bekletiyor bazen çekti sanıyordum fotoğtafı çekmemiş düzgün çıkmıyor.Birde çekilen fotoğrafı yakınlaştırma yapınca buğulanma oluyor. Sizde de böylemi? Böyleyse ve inceledğim telefonda sorun yoksa diyeceğim Moto G herşeyi düzgünce yapmış ama bu kamera hiç yakışmamış telefona.moto g nin kamerasını 5mp lik eski samsung telefonun kamerasıyla karşılaştırdım. O bile daha iyi çekiyordu.Gösterirken bulanık biraz ama çekince düzgün çıkıyor
güncellemeyi yapınca telefondaki uygulamalar vs siliniyor mu?Hayırlı olsun 4.4.4 dağıtılmaya başlanmışunlock etmeyenler yakın da gelir size
![]()
Hayır silinmiyorgüncellemeyi yapınca telefondaki uygulamalar vs siliniyor mu?
bana hala android 4.4.4 güncellemesi gelmedi son sürüm yazıyor siz güncellme yaptınız mı?Hayır silinmiyor
Güncelleme doayasini indirip telefon anadizine atacaksiniz sonra guncellemeyi kontrol ettirip yukleyeceksinizbana hala android 4.4.4 güncellemesi gelmedi son sürüm yazıyor siz güncellme yaptınız mı?
Paypalda e-posta geldi iste odemeniz gerçeklesti saticidan ürünü kargoya vermesini talep ettik dediHayırlı olsum![]()