UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: Ben sevmiyorum onu da sen hiç liquidsmooth kurdun mu ? Onu denicem birazdan Genişletmek için tıkla ... O kim o.O
The Shadow' Alıntı: Ben sevmiyorum onu da sen hiç liquidsmooth kurdun mu ? Onu denicem birazdan Genişletmek için tıkla ... O kim o.O
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: O kim o.O Genişletmek için tıkla ... Fena değil gibi kurcalayayım biraz
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: Fena değil gibi kurcalayayım biraz Genişletmek için tıkla ... Sende hangi telefon var
The Shadow' Alıntı: Fena değil gibi kurcalayayım biraz Genişletmek için tıkla ... Sende hangi telefon var
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: Sende hangi telefon var Genişletmek için tıkla ... S3. Mr. Turk' Alıntı: DashClock Lockscreen Notifications nasıl etkinlestiriyoruz bunda? Genişletmek için tıkla ... /system/app ta var mı ki DashClock.apk ? Ehndroix te yok diye hatırlıyorum
Mr. Turk' Alıntı: Sende hangi telefon var Genişletmek için tıkla ... S3. Mr. Turk' Alıntı: DashClock Lockscreen Notifications nasıl etkinlestiriyoruz bunda? Genişletmek için tıkla ... /system/app ta var mı ki DashClock.apk ? Ehndroix te yok diye hatırlıyorum
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: S3. /system/app ta var mı ki DashClock.apk ? Ehndroix te yok diye hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Özelliklerinde yaziyo Widgetlerda var ama kilit ekraninda nasil etkinledtircez yada ne yuklicez ?
The Shadow' Alıntı: S3. /system/app ta var mı ki DashClock.apk ? Ehndroix te yok diye hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Özelliklerinde yaziyo Widgetlerda var ama kilit ekraninda nasil etkinledtircez yada ne yuklicez ?
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: System appda var Genişletmek için tıkla ... Kilit ekranı ayarlarından custom widgets ı işaretle ekranı kilitleyip şu anki widgeti sil onu ekle
Mr. Turk' Alıntı: System appda var Genişletmek için tıkla ... Kilit ekranı ayarlarından custom widgets ı işaretle ekranı kilitleyip şu anki widgeti sil onu ekle
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: Kilit ekranı ayarlarından custom widgets ı işaretle ekranı kilitleyip şu anki widgeti sil onu ekle Genişletmek için tıkla ... Anlamadim
The Shadow' Alıntı: Kilit ekranı ayarlarından custom widgets ı işaretle ekranı kilitleyip şu anki widgeti sil onu ekle Genişletmek için tıkla ... Anlamadim
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: Anlamadim Genişletmek için tıkla ... Ya kilit ekranı ayarlarında bi ayar var custom widgets diye önce onu işaretle bi Türkçesi ne hatırlamıyorum telefonu İngilizce kullandığımdan
Mr. Turk' Alıntı: Anlamadim Genişletmek için tıkla ... Ya kilit ekranı ayarlarında bi ayar var custom widgets diye önce onu işaretle bi Türkçesi ne hatırlamıyorum telefonu İngilizce kullandığımdan
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: Ya kilit ekranı ayarlarında bi ayar var custom widgets diye önce onu işaretle bi Türkçesi ne hatırlamıyorum telefonu İngilizce kullandığımdan Genişletmek için tıkla ... Yaptimda çok dandik oldu iyi degilmis beğenmedim
The Shadow' Alıntı: Ya kilit ekranı ayarlarında bi ayar var custom widgets diye önce onu işaretle bi Türkçesi ne hatırlamıyorum telefonu İngilizce kullandığımdan Genişletmek için tıkla ... Yaptimda çok dandik oldu iyi degilmis beğenmedim
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: Yaptimda çok dandik oldu iyi degilmis beğenmedim Genişletmek için tıkla ... Aynen güzel değil stock widget daha iyi biliyorum onu ama zevk meselesi tabi
Mr. Turk' Alıntı: Yaptimda çok dandik oldu iyi degilmis beğenmedim Genişletmek için tıkla ... Aynen güzel değil stock widget daha iyi biliyorum onu ama zevk meselesi tabi
UpOneTR Üye Widget sayfası olusuyo ben sadece kilit ekrani ve bildirimler istiyorum suan iphone da olan gibi
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: Widget sayfası olusuyo ben sadece kilit ekrani ve bildirimler istiyorum suan iphone da olan gibi Genişletmek için tıkla ... Active display gibi falan mı ? Mr. Turk' Alıntı: Cm rom da orda hava durumuda var bunda yok nasil yapabilirim ki Genişletmek için tıkla ... Aynı şekilde hava durumlusunu seç olacaktı o da orda
Mr. Turk' Alıntı: Widget sayfası olusuyo ben sadece kilit ekrani ve bildirimler istiyorum suan iphone da olan gibi Genişletmek için tıkla ... Active display gibi falan mı ? Mr. Turk' Alıntı: Cm rom da orda hava durumuda var bunda yok nasil yapabilirim ki Genişletmek için tıkla ... Aynı şekilde hava durumlusunu seç olacaktı o da orda
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: Active display gibi falan mı ? Aynı şekilde hava durumlusunu seç olacaktı o da orda Genişletmek için tıkla ... Burdaki saate hic bir mudahele edemiyom ki cm de saatin kalinliğimi felan değistirebiliyoduk Şu tarzda istiyordum
The Shadow' Alıntı: Active display gibi falan mı ? Aynı şekilde hava durumlusunu seç olacaktı o da orda Genişletmek için tıkla ... Burdaki saate hic bir mudahele edemiyom ki cm de saatin kalinliğimi felan değistirebiliyoduk Şu tarzda istiyordum
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: Burdaki saate hic bir mudahele edemiyom ki cm de saatin kalinliğimi felan değistirebiliyoduk Şu tarzda istiyordum Genişletmek için tıkla ... Tamam dediğim şey işte ama onda o kilit açma şeyi aşağı inmiyor ekranı açtığında Carbonda vardı bu eminim belki omni de de olabilir.
Mr. Turk' Alıntı: Burdaki saate hic bir mudahele edemiyom ki cm de saatin kalinliğimi felan değistirebiliyoduk Şu tarzda istiyordum Genişletmek için tıkla ... Tamam dediğim şey işte ama onda o kilit açma şeyi aşağı inmiyor ekranı açtığında Carbonda vardı bu eminim belki omni de de olabilir.
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: Tamam dediğim şey işte ama onda o kilit açma şeyi aşağı inmiyor ekranı açtığında Carbonda vardı bu eminim belki omni de de olabilir. Genişletmek için tıkla ... Moto g de yok
The Shadow' Alıntı: Tamam dediğim şey işte ama onda o kilit açma şeyi aşağı inmiyor ekranı açtığında Carbonda vardı bu eminim belki omni de de olabilir. Genişletmek için tıkla ... Moto g de yok
TeknoÖmer Üye The Shadow' Alıntı: Ben sevmiyorum onu da sen hiç liquidsmooth kurdun mu ? Onu denicem birazdan Genişletmek için tıkla ... La senin telefon S3 değil mi?
The Shadow' Alıntı: Ben sevmiyorum onu da sen hiç liquidsmooth kurdun mu ? Onu denicem birazdan Genişletmek için tıkla ... La senin telefon S3 değil mi?