KinG CrazY
Üye
Size zaten 4.4.2 ile gelecektir cihaz
Isınma olayi ben 42 derece gordum en fazla atrixde 48 derece gördum
Telefonun tepesini iyice kapatinca sinyal dusuyo ama wifi kopmuyo
Kılf yok heryerde
Evet ben oyum kılflara bakmadm hemen bakıyorumTeşekkürlersanırım her telefon ısınıyor mesela bir video izlemiştim shiftdelete de s3 ü sıcaklık testi yapıyorlardı yaklaşık 50 derece oluyordu wifi 1 derece düşüyor değilmi bir de telefon kışın ısınırsa güzel olur ya mesela bende alüminyum kasalı laptop var kışın laptopla uğraşırken üşüyorum oyun falan açınca anca ısınıyorum sizce benim linkini koyduğum kılıflar nasıl
bir de sen DH de ilyastrk misin
Bi ara art ile uzun süre kullandım öyle bi sorun olmamıştı şimdi dalvikteyim arada bi fark görmedim bencihazı art ile kullanan var mı? ben yapıyorum reboot'tan sonra tekrar dalvik'e dönüyor.
Bi ara art ile uzun süre kullandım öyle bi sorun olmamıştı şimdi dalvikteyim arada bi fark görmedim ben
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu kılıfı kast ediyorum
Pek kullanmam kapakli kılf bence kullanışlı değilkılıf güzelmiş umarım beğenirsin bence çok güzel ama ben internetten alamam sence kapaklı kılıf güzelmidir ? bende DH de king_crazy12 yim hani senle tartışmıştık ya
Pek kullanmam kapakli kılf bence kullanışlı değil
Gravitybox işini görebilir. Birde birini aramak istediğinde sorun çıkıyor mu romda?arkadaşlar bir şey soracaktım ben bu moto g cihazdan aldım ve kilidini kırdım xperia z rom yükledim 1.5 versiyon olanı rom güzel yanlız ben bu aşağıdaki soft key olayının büyüklüğünden rahatsızım buu en küçük hale nasıl geitrebilirinm? gmd hide soft keys programını kullandım ama onda tuşları sakladığı için beğenmedim benim istediğim boyutunu küçültmek bu şekilde yapılmış bir systemui veya bir uygulama var mı? teşekkürler...
Bunun yüzünden oyun oynamıyorumobb içerisine attığım doyalar telefonu açıp kapatınca görünmüyor ve ama hafızada hala yer kaplıyor göremediğim için silemiyorum da bu nedendir sizce
peki bunun çözümü yok mu? yada o dosyayı nasıl silebilirimBunun yüzünden oyun oynamıyorum
forumda bir kullanıcıda daha var bu sorun değiştirsemmi ne yapsam bilemedimBende öyle bir problem yok ama..
Yazilim kaynaklidir farklı rom deneyin?forumda bir kullanıcıda daha var bu sorun değiştirsemmi ne yapsam bilemedim
telefon daha bu gün elime geçti garanti dışı kalsın istemiyorum android 4.4.2 var sorun düzelmesse geri verebilirimYazilim kaynaklidir farklı rom deneyin?
Eğer sadece belirli cihazlar da varsa bu sorun dediğiniz gibi değiştirin.telefon daha bu gün elime geçti garanti dışı kalsın istemiyorum android 4.4.2 var sorun düzelmesse geri verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?