Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Hakan değişim çıktı mı sana

Noldu İlyas çıktım para iadesi mi oldu

Moto G ile aynı donanıma sahip One Mini 2 tam 1600 liraya satışa sunulmuş. Sevinebiliriz

Tepkiler: UpOneTR
Hakan yaptığın moto G Root rom Bootloader Unlock konusuna baktım öncelikle süper olmuş sana sorum Orjinale dönmek istedik RETAIL-AS_FALCON_KXB20.25-1.31_cid7_CFC_1FF ile retail_AS+lock.zip yükledim garantide bir sıkıntı çıkar mı

Evet logo fix yapman gerek ama konudaki eski logo yeni logonun dosyasını bulmalısın

Logo ne oluyor açılış animasyonumu atrixte rom Root Bootloader kilit yaptım öle bişey yoktu

Nerde bu sayaç?Ya atrixte 2.3.4 eski diye girdik rom işine moto G de daha 1 sene yazılım desteği olcak aslında şimdilik girmiycem diyorum bakalım. Ama şeytan da dürtmüyo diyil

Telefonu çift vuruşla uyandırmayı başardım

blackaid

Üye
telefonun hafızası 16gb sd kart takılamıyor bu hafıza sizlere yeterli geliyormu? birde cwm den sd kart olmadan rom yükleniyor mu?

blackaid

Üye
yetiyor sdkartsızda yükleniyor
peki wifi de sorun var mı bazı yorumlarda bazen wifi sinyali düştüğü yazılmış yazılmış batarya performansı nasıl ve kamera çekimlerinde foto yakınlaştırınca netlik çok bozuluyor mu? görüşmleerde karşı tarafın konuşma sesi netliği nasıl bu telefonu almayı düşünüyorum önerir misiniz daha önceden motorola servisi şikayet edildi.

Telefonun üst kısmını elinle kapatınca çekmeyebiliyor bataryası iyi çoğu tele göre kamera 5mp pek bişey beklemekonuşma sesinde sorun yok rahat duyabiliyosun