UpOneTR Üye Anil-D' Alıntı: anlamadim Genişletmek için tıkla ... Sende S4 yok mu ? Onu MOTO X ile takas et dedim
Anil-D Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sende S4 yok mu ? Onu MOTO X ile takas et dedim Genişletmek için tıkla ... yoh ya s4 iyidir hem takas etsem ustune para alirim telefoncu bile 1100 veriyor arkadas elden 1200 veririm arkadas satti dun 1300 e
Sukut-u Hayal' Alıntı: Sende S4 yok mu ? Onu MOTO X ile takas et dedim Genişletmek için tıkla ... yoh ya s4 iyidir hem takas etsem ustune para alirim telefoncu bile 1100 veriyor arkadas elden 1200 veririm arkadas satti dun 1300 e
UpOneTR Üye TeknoÖmer' Alıntı: Telefon geldi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Hepsiburadadan aldınız sanırım Hayırlı olsun güle güle kullanın beyaz kapak hoşunuza gitmediyse bana gönderebilirsiniz
TeknoÖmer' Alıntı: Telefon geldi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Hepsiburadadan aldınız sanırım Hayırlı olsun güle güle kullanın beyaz kapak hoşunuza gitmediyse bana gönderebilirsiniz
GuiTaRisT111 Üye Hayirli olsun. Ben Turkiye'de sadece siyah var saniyordum. Teknomarketlerden alirken rengini secebiliyor muyuz?
Hayirli olsun. Ben Turkiye'de sadece siyah var saniyordum. Teknomarketlerden alirken rengini secebiliyor muyuz?
UpOneTR Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Hayirli olsun. Ben Turkiye'de sadece siyah var saniyordum. Teknomarketlerden alirken rengini secebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Hayır sadece hepsiburada kampanya yapti ve sadece yaninda beyaz kapak hediye ediliyo
GuiTaRisT111' Alıntı: Hayirli olsun. Ben Turkiye'de sadece siyah var saniyordum. Teknomarketlerden alirken rengini secebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Hayır sadece hepsiburada kampanya yapti ve sadece yaninda beyaz kapak hediye ediliyo
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Biri bana kılıf yollicakti sözde ama fos çıktı Genişletmek için tıkla ... Harbi diyom çok kullanissiz hem kalinlastirdi hem ağırlastırdı ya sana tavsiye etmiyorum bence sen bi mavi kapak al sadece kendine
Metalci Melek' Alıntı: Biri bana kılıf yollicakti sözde ama fos çıktı Genişletmek için tıkla ... Harbi diyom çok kullanissiz hem kalinlastirdi hem ağırlastırdı ya sana tavsiye etmiyorum bence sen bi mavi kapak al sadece kendine
GuiTaRisT111 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Hayır sadece hepsiburada kampanya yapti ve sadece yaninda beyaz kapak hediye ediliyo Genişletmek için tıkla ... Peki orjinal flip cover Turkiye'de var mi acaba?
Sukut-u Hayal' Alıntı: Hayır sadece hepsiburada kampanya yapti ve sadece yaninda beyaz kapak hediye ediliyo Genişletmek için tıkla ... Peki orjinal flip cover Turkiye'de var mi acaba?
HakanSeven12 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Harbi diyom çok kullanissiz hem kalinlastirdi hem ağırlastırdı ya sana tavsiye etmiyorum bence sen bi mavi kapak al sadece kendine Genişletmek için tıkla ... Mavi kapak var mı ki
Sukut-u Hayal' Alıntı: Harbi diyom çok kullanissiz hem kalinlastirdi hem ağırlastırdı ya sana tavsiye etmiyorum bence sen bi mavi kapak al sadece kendine Genişletmek için tıkla ... Mavi kapak var mı ki
UpOneTR Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Peki orjinal flip cover Turkiye'de var mi acaba? Genişletmek için tıkla ... Flip cover var satiliyo araştırırsan bulursun Kuzenim 55liraya almıştı sanrm
GuiTaRisT111' Alıntı: Peki orjinal flip cover Turkiye'de var mi acaba? Genişletmek için tıkla ... Flip cover var satiliyo araştırırsan bulursun Kuzenim 55liraya almıştı sanrm
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Mavi kapak var mı ki Genişletmek için tıkla ... Var 18 yada 28 liraydı
TeknoÖmer Üye Arkadaşlar pili bitirdim, ilk kez şarj ediyorum kaç saat şarj etmem lazım? GuiTaRisT111' Alıntı: Hayirli olsun. Ben Turkiye'de sadece siyah var saniyordum. Teknomarketlerden alirken rengini secebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Sağol. Sukut-u Hayal' Alıntı: Hepsiburadadan aldınız sanırım Hayırlı olsun güle güle kullanın beyaz kapak hoşunuza gitmediyse bana gönderebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Sağolun, kapak iyi ya gerek yok göndermeye.
Arkadaşlar pili bitirdim, ilk kez şarj ediyorum kaç saat şarj etmem lazım? GuiTaRisT111' Alıntı: Hayirli olsun. Ben Turkiye'de sadece siyah var saniyordum. Teknomarketlerden alirken rengini secebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Sağol. Sukut-u Hayal' Alıntı: Hepsiburadadan aldınız sanırım Hayırlı olsun güle güle kullanın beyaz kapak hoşunuza gitmediyse bana gönderebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Sağolun, kapak iyi ya gerek yok göndermeye.
UpOneTR Üye TeknoÖmer' Alıntı: Arkadaşlar pili bitirdim, ilk kez şarj ediyorum kaç saat şarj etmem lazım? Sağol. Sağolun, kapak iyi ya gerek yok göndermeye. Genişletmek için tıkla ... %100 olana kadar tabiki saçmalik hocam Ben aldiğimda %50ydi Sonra %30a kadar kullandim sonra %60a kadar sarj ettim sonra %20ye düstu sonra geri sarja taktım
TeknoÖmer' Alıntı: Arkadaşlar pili bitirdim, ilk kez şarj ediyorum kaç saat şarj etmem lazım? Sağol. Sağolun, kapak iyi ya gerek yok göndermeye. Genişletmek için tıkla ... %100 olana kadar tabiki saçmalik hocam Ben aldiğimda %50ydi Sonra %30a kadar kullandim sonra %60a kadar sarj ettim sonra %20ye düstu sonra geri sarja taktım
GuiTaRisT111 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Flip cover var satiliyo araştırırsan bulursun Kuzenim 55liraya almıştı sanrm Genişletmek için tıkla ... Tamamdir sagol. Farkli renkte kapaklar satiliyor mu bari? Kusura bakma cok soru soruyorum fakat bunlarin cevabini internette bulamiyorum. Son düzenleme: 6 Haz 2014
Sukut-u Hayal' Alıntı: Flip cover var satiliyo araştırırsan bulursun Kuzenim 55liraya almıştı sanrm Genişletmek için tıkla ... Tamamdir sagol. Farkli renkte kapaklar satiliyor mu bari? Kusura bakma cok soru soruyorum fakat bunlarin cevabini internette bulamiyorum.