Motorola ve Verizon’dan Droid Turbo 2 duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Motorola ve Verizon’dan Droid Turbo 2 duyurusu geldi
Motorola ve Verizon’dan üst düzey donanım özellikleri içeren Droid Turbo 2 duyurusu geldi…



Motorola ve ABD’nin büyük operatörlerinden olan Verizon, uzun süredir ABD pazarında sunulan Droid ailesine iki yeni üyeyi daha eklediler. Düzenlenen etkinlikle gün yüzüne çıkan modellerden bir tanesi Droid Maxx 2 ( Moto X Play) olurken, diğeri ise Droid Turbo 2 adı ile geldi.



Motorola Droid Turbo 2 akıllı telefon, geçtiğimiz sene sunulan ve o zaman donanım özellikleri ile dikkat çeken Droid Trubo modelinin halefi olarak geldi. Bu yeni akıllı telefon kırılmaz ekranı (ShatterShield) ile geliyor.

Güney Kore devi LG, G Flex serisinde P-OLED ekrana yer veriyor. Bu ekran cam olmadığından, cam gibi kırılıp dağılmaya elverişli de değil. İşte Motorola’nın bu yeni akıllısında da P-OLED ekrana yer verilmiş.

Motorola’nın yeni modelleri özellikle batarya açısından üst kapasite ile sunulurken, Droid Maxx 2’nin 3.650mAh, Droid Turbo 2’nin de 3.750mAh batarya ile geldiğini belirtelim.

Cihazın diğer teknik özelliklerini verecek olursak eğer, cihaz 5.4″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. 21MP arka kamera içerecen cihazın ayrıca ön yüzünde de 5MP olarak ikinci bir kamera daha bulunmakta.

Sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Qualcomm Snapdragon 810 yonga setinden güç alan akıllı telefon Droid Turbo 2’nin sistem belleği 3GB olarak belirlenmiş ve dahili veri kapasitesi ise 32GB ya da 64GB olarak tercih edilebilecek.

Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihazın kısa süre içerisinde Android Marshmallow güncellemesine de kavuşması bekleniyor. Diğer model gibi 29 Ekim tarihinde satışa sunulacak olan cihazın fiyatı ise kontratsız olarak 624$ olarak belirlenmiş.

Motorola ve Verizon’dan Droid Turbo 2 duyurusu geldi - MaxiCep
 


0MG90

0MG90

Üye
Özellikleri muhteşem :yuru ama eski Droid tasarımları daha iyiydi
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Çok güzel alet
 

furkankaya585597

Üye
Telefonun donanımı çok iyi. Tasarımda da önde alttaki Motorola logosu çok şık olmuş.
 

Emre

Üye
Nerede o droid tasarımı.
 
0MG90

0MG90

Üye
Adamlar öyle telefon yapmış ki ekranı zar zor kırılır. Kullanıcıyı düşünen firma işte.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Motorola <3
 
  • Beğen
Tepkiler: BRKTNL


Üst Alt