Motorola Droid Maxx 2 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Motorola Droid Maxx 2 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Motorola, Verizon üzerinden sunacağı modellerden bir tanesini Droid Maxx 2 adı ile duyurdu…



Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden bir tanesi olan Motorola, yeni iki akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren en büyük cep telefonu operatörlerinden olan Verizon Wireless ile birlikte düzenlenen etkinlikle gün yüzüne çıkan bu modellerden bir tanesi Motorola Droid Maxx 2 adı ile geldi.



Bu yeni akıllı telefon aslında daha önce sunulan Moto X Play adındaki akıllı telefonun bir versiyonu olarak da nitelendirilebilir. Motorola, bu akıllı telefonu Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa sunmamıştı. Nedeninin ise bu olduğu söylenebilir.

Motorola’nın yeni akıllısı Droid Maxx 2, 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve bu ekranın çözünürlüğü ise 1920×1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Cihazın yonga seti ise 1.7Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Qualcomm Snapdragon 615 olarak yer alıyor.

Yeni akıllı telefonun sistem belleği 2GB ve dahili veri kapasitesi de microSD kart desteği ile arttırılabilir şekilde 16GB olarak gelirken, cihazın arka yüzünde 21MP kamera yer aldığını belirtelim. Ayrıca ön kamera da Selfie çekimler için 5MP olarak yer alıyor.

Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 3.650mAh batarya ile sunuluyor. Bu yeni akıllı telefon yarın itibari ile Verizon Wireless üzerinden satışa sunulacak ve fiyatının da kontratsız olarak 384$ olacağını belirtelim.

Motorola Droid Maxx 2 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu - MaxiCep
 

Benzer Konular



Üst Alt