Telefon Tavsiyesi Motorola Droid Razr vs Samsung Nexus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MezraL123

MezraL123

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Droid Razr vs Samsung Nexus
Merhaba arkadaşlar.. 19 Ekim'de ki etkinlikle açıklanan Google & Samsung Nexus ve Motorola Droid Razr arasından hangisi daha iyidir sizce?

İşlemcileri ram oranları genel özellikleri eşit sayılır. Ama Nexus Hd ekranlı ( 1280x720 ) Droid qHd ( 960x540 ) ve Nexus android 4.0 Droid android 2.3.5 Nexus 4.65 inc Droid 4.3 inc..

Droid ihtiyaçlarımı karışalayabilcek nitelikte ve güzel bi telefon ince şık ve tasarımı çok güzel. Android 4.0 2012de gelicek diye söylentilerde var. Aklımı karıştıran tek şey işletim sistemi ve ekran. Ekranı hd ve işletim sistemi güncel diye oldukça büyük ve tasarımı ( Droid'e göre ) daha kaba olan bi telefon alınır mı?

Sizce hangisini almalıyım?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şu an bişey söylemek için çok erken ama bence nexus:good:

MezraL123

MezraL123

Üye
    Konu Sahibi
Elimize alıp incelemeden tabi hiç bişey belli olmaz ama bana göre gayet iyi bi telefon olmuş. 7mm inceliği kevlar fiber kasası corning gorilla glass ekranı ile fazlasıyla sağlam bi telefon olmuş. Tasarımı çok iyi işlemcisi rami ve diğer özellikleri ideal tek kötü yanı çözünürlük olmuş. Fiyatı düşük olursa olmayı düşünüyorum. Nexus'un pekte güzel olmayan tasarımını aylarca kullanmaktansa razr daha iyi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt