Motorola Atrix Nasıl?(ATRİX KULLANICILARI SİZE GELSİN)

Sponsorlu Bağlantılar

qwxw50

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Atrix Nasıl?(ATRİX KULLANICILARI SİZE GELSİN)
s.a arkadaşlar ben motorola atrix alamayi düşünüyorum biraz araştirma yaptim ve kasdiğini aşiri derecede isindiğini duydum birde yurtdişindaki bozuk mallar türkiyeye gönderiliyormuş.nasil değerlendiriyorsunuz?birde ben ya hizlial.com yada hb den alacağim hangisini önerirsiniz
 


TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
ısınma yaptığı doğru kasma sorunu yok ben bu telefonu kullandım ve sattım gerçekten iyi bi telefon fakat piyasası yok telefoncular almıyor sanalpazardan sattım ilanı koyduğum gibi 1 saat içinde sattım ilk satışımda arkadaş ödemeyi yapamadı iptal oldu ikinci sefere koydum başka bi bi alıcıya yine çok kısa bi sürede ( bir gün bile değil ) satıldı. oda benim şansım mı bilmiyorum. Hepsi buradadan al ordan gelen cihazlardan dock çıkıyor diye biliyorum.
 

REDSHAMAN

Üye
bence bütçen yüksek değilse atrix mükemmel bir telefon bende atrix 4g var geçen gün sistemi çöktürdüm ne yaptımsa telefonu bir türlü brik yapamadım :) çok sağlam telefon.eğer ikinci el alamayı düşünürsen atrix 4g al türkiye atrixlerinde sorun çıktığını duydum.
 

black1828

Üye
çok beğenerek aldım ama hiç memnun değilim facebooka giriyorum kapamaya zorla diyor mackoliğe giriyorum aynı sanki birsürü program çalışıyo ve aşırı ısınıyor medya sesi ve zil sesi aynı yerden açılıyor bazen medya kısılcağına zil sesi kısılıyor saçma bir an önce değiştiricem

- - - Eklendi - - -

çin malı telefonlar bile android 4e güncellenirken bunun daha orjinal güncellemesi yok
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kerneli beklemeni oneririm
 

black1828

Üye
biraz atrixle devam etcem ondan sonra lumia 920 düşünüyorum bakalım
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
920de güzel ama pahalı biraz
 

black1828

Üye
ewt beklicem biraz düşmesini sonra alcam :)
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Android dünyasına meraklıysanız. Atrix ile sorun yaşamanız çok çok zor. İki yıldır Android kullanıyorum. İlk cihazımda çok rom kurdum stabil değildi ama çok şey öğrendim. Atrix geçtim ROM kurmayı unuttum diyebilirim. Cihaz gelince Bootloader açtım ve CM7 ROM kurdum. Ne tıkanma ne ısınma hiç birisi yok diyebilirim. En azından bende ki cihaz şu ana kadar tıkır tıkır çalıştı diyebilirim.

Android bir cihazı stabil kullanmak biraz da sizin elinizde... Siz cihazını verimli kullanamıyorsanız cihaza suç atmak birazda yersiz. Android her cihaza hemen hemen stabil bir rom var ama Android kullanıcıları biraz aç diyebilirim. Hep cihazdan daha fazlasını bekliyorlar.
 

black1828

Üye
Illa bu romu bizmi atmak zorundayiz bu telefonu cikaranlar ne ise yariyo acaba

- - - Eklendi - - -

Ayrica bu romu atinca orjinal rom gibi saglikli olacakmi
 

keno79

Üye
ben daha önce huawei ideos x5 ve htc sens. kullandım. şunu söyleyebilirim ki ideos x5 e yapmadığım eziyet kalmadı ama cihaz taş gibiydi genede sonra rahat tepti sattım htc aldım 650 tl ye ( yurtdışı ). bir kere elimden düştü pikselleri öldü. ekranda çizikler oluştu, rom root falan kurcalayamadım zaten korkumdan :) yarı fiyatına sattım. tam tövbe ettim 3310'a dönecem derken bir arkadaşımda gördüm atrix'i ve çok beğendim. netice atrix duruş olarak ideos'dan iyi htc'den kötü ama kullanım olarak ikisinden de iyi bence. ısınma problemi demişsin bu cihazların hepsi ısınır, tekken 3 oynuyom cihazda nasıl ısınmasın. ancak durduk yere öyle bir ısınma yok. zerre pişman değilim ve tavsiye ederim. cihaz kullanılmış tamir görmüş mevzusu tamamen evham gibi, bende öyle bir his uyanmadı. kutu açılınca o yeni cihaz kokusu zaten sıfır bir aleti elinize aldığınızı hissettiriyor size.

bu praya alınabilecek en iyi cihaz bu bence.
 
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Black telefonu ne kadara satiyorsun acaba
 

black1828

Üye
satmayı düşünmüyorum biraz idare etcem lumia 920 düşünüyordum ama htc one alcam daha sonra
 
Fatic

Fatic

Üye
atrix iyi telefon ama şuanda taysiye etmem f/p canavarı ama güncelleme sorunu ve ısınma derdi yüzünden insanı bıktırıyor.
 
frdgngr

frdgngr

Üye
atrix matrix teki neo gibi yükle yükleyebildiğini :aha:
 

Benzer Konular

Cevap
6
Görüntüleme
684
HakanSeven12
westmoreland
  • Kilitli
Cevap
7
Görüntüleme
3K
Bay H
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
6K
Doğuş Pertez


Üst Alt