Bir oyun kurmaya çalışıyorsun başlat kurulumu git yemeğini ye gel. anca yüklenir. 3g de sorun yok tarayıcı vasat hatta vasat ötesi, servis desen kvk zaten umursamıyor geçen gönderdim servise ses cızırtılı ve az çıkıyor diye adamlar arayıp normaldir beyfendi diyip geri gönderdiler telefonu.
bende öyle yasanmıyor 50 mb di 1 dk da kuruyor neyse diyecem birsey yok karar senin ben görüşümü bildirdim pişman olmayacağın için o kadar para kolay kazanılmıyor
bende öyle yasanmıyor 50 mb di 1 dk da kuruyor neyse diyecem birsey yok karar senin ben görüşümü bildirdim pişman olmayacağın için o kadar para kolay kazanılmıyor
saolun, alacam karar verdim gold dan yada hızlıal dan almayı düşünüyorum gerçi ikiside aynı ama olsun.bana ekranda bir sorun yokmuş gibi geldi.. bataryası ayrı bi hoşuma gitti..
saolun, alacam karar verdim gold dan yada hızlıal dan almayı düşünüyorum gerçi ikiside aynı ama olsun.bana ekranda bir sorun yokmuş gibi geldi.. bataryası ayrı bi hoşuma gitti..
Bikaç telefocuya sordum, adamlar motorola çok iyi falan dediler daha da çok gaza geldim c6-01 i 1 yıl garantisi var ve biraz kozmetik olarak kötü olarak 400 liraya sattım iyimi?
Bikaç telefocuya sordum, adamlar motorola çok iyi falan dediler daha da çok gaza geldim c6-01 i 1 yıl garantisi var ve biraz kozmetik olarak kötü olarak 400 liraya sattım iyimi?
üstünüde tamamlayıp atrix e uçacağım işte umarım iyi bi tercih olur. hem c6-01 ide alırken kimse iyi dememişti ama almıştım ve memnun kalmıştım, nokia dan vazgeçmemi sağlayan işletim sistemi, yoksa nokia kalitesine yaklaşamaz bence samsung falan.