yeni bir android li mi geliyor ? Motorola PHOTON 4G

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
yeni bir android li mi geliyor ? Motorola PHOTON 4G
Motorola PHOTON 4G Motorola ATRIX 4G için Sprint'in alternatif geçecek olmasına rağmen, onun kolunun yukarısına ekstra bir hile ya da iki ile birlikte geliyor. Işlem gücü bol ve gayrimenkul, Tegra 2 çalışan cihazın ekranında sunan kesinlikle taşıyıcı portföyündeki hemen her cep telefonu gölgede ve başka bir çok beğenilen akıllı hemen yanında sıraya oturmak olacak - HTC EVO 3D. Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? Bize PHOTON 4G en görüşler gidip bize bu şekilde düşündürüyor ne görelim.

dizayn

Neyse ki, kısa tanıtımından sonra, kısa bir süre için sadece olsa, Motorola PHOTON 4G bizim eller fırsatı vardı, yapmak ve akıllı telefon kullanarak aslında gibi geliyor fikir ne kadar. Bir geniş 4.3-inç ekran QHD dolu olmasına rağmen kavramak için sağlam ve kolay - Cihaz ile oynarken, biz elimizde dinlenmiş bir şekilde memnun daha fazla idi. Size bir akıllı telefon kullanımı rahat değilse bu high-end iç o kadar önemli değil kabul edeceğini umuyoruz, bu nedenle PHOTON 4G şimdiye kadar ergonomi kategorisinde kazanan benziyor söylemek için mutluyuz.

Smartphone köşelerinde kesme cihazı video oyunları oynamak ya da parlak ve canlı ekranda video izlerken tutmak için daha rahat hissettirmek için biz beğendi ve amaçları gibi görünüyor bir başka güzel bir dokunuş vardır. Ya da isterseniz, sadece kendi kickstand dışarı açılır ve bir fiske izlerken masaya PHOTON 4G dinlendirmek, telefon üzerinden sevdiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz dahili stereo hoparlörler, veya kedicikler YouTube'un son seçim kontrol .

Örneğin fırçalanmış alüminyum gibi birinci sınıf malzemeler hayranı iseniz PHOTON 4G görülen o hiçbiri olmadığı için, size hayal kırıklığı var, ancak yine de, telefonun gövdesi hoş bir yumuşak dokunuşlu bir yüzeye sahiptir kendi mat eklendi plastik gövdeli bu dokunma oldukça hoş bir his öyle.

5.57 gram (ya da 158 gram) kendi ağırlığı ile, Motorola PHOTON 4G ağır tarafında bir bit olduğunu katılıyorum. Aynı zamanda Samsung Galaxy S II veya örneğin HTC Sensation 4G gibi kendi kategorisinde diğer akıllı telefonlar biraz daha kalın, fakat az ya da çok ince cihaz olarak bu sürece sahip olduğu yarım santim kalınlığında araç olmak kolaydır kolu. Ayrıca arka kapak arkasında mAh batarya konuşma süresi etkileyici 10 saat derecelenmiş bir adeleli 1700 gizler bahsetmeliyiz.

Şimdi Motorola PHOTON 4G kötü bir izlenim bunun bir tutmak ilk kez terk gerektiğini biliyorum, onun başlık altında bir göz atmanız ve güzellikler orada gizlemek görmek zamanı.

çok yabancı yerlerden buldum bunu :ehe

Ekli dosyalar

AYNA

AYNA

Üye
ben motorola sevmiiyiimm:ehe

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
ama hoşuma gitti :oke:

AYNA

AYNA

Üye
şaka bi yana motorola donanımı sağlam güzel kullanıyorda benim sevmememin sebebi arayüzü berbat yaa..
bir htc ye(sense3.0) ya da samsunga(touchwiz 4.0) baktığımızda motorola çok basit kalıyor arayüz olarak.widgetler bile basit basit duruyor böyle menüsünde klasör açamıyorsun yan herşeyde donanım değilki kullanım kolaylığı pratikliğide önemli benim için..
tabi benim görüşüm arkadaşlar..

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
şaka bi yana motorola donanımı sağlam güzel kullanıyorda benim sevmememin sebebi arayüzü berbat yaa..
bir htc ye(sense3.0) ya da samsunga(touchwiz 4.0) baktığımızda motorola çok basit kalıyor arayüz olarak.widgetler bile basit basit duruyor böyle menüsünde klasör açamıyorsun yan herşeyde donanım değilki kullanım kolaylığı pratikliğide önemli benim için..
tabi benim görüşüm arkadaşlar..
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...