symbiandan androide geçerek level atlamak istiyorum birkaç gündür araştırıyorum atrixte karar kıldım fiyatına göre çok iyi özellikleri var görünüşüde çok iyi. Atrix kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak.ben hiç motorola servisi görmedim sanırım türkiyede bütün hepsini kapatmış zaten peki bu telefonda bi sıkıntı olursa nasıl olacak ? Parça sıkıntısı olur mu ?ben denizlide yaşıyorum mesela bi slikon kılıf,batarya falan almaya kalksam bulabilir miyim ? Telefonun dokunmatiğinde sıkıntı olduğu söyleniyor doğru mu ? Ics almayacak diyorlar peki siz şimdiye kadar sürüm eski olduğu için bir problemle karşılaştınız mı ? Arayüzü iyimi ?size göre telefonun eksileri neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
bencede çok iyi ama birsürü olumsuz yorum almış çoğu kişi refurbished olduğunu idda ediyor arızalandığında parça bulunamadığı dokunmatikte sorun olduğu söyleniyor çok kararsız kaldım ama sanırım göz yumup alcamöncelikle şunu söyleyim telefon fiyatina göre gerçekten müthiş ben alali 1 hafta falan oldu bir sürü oyun yükledim 14 gb falan dolu ful şuan kasma yok bütün oyunlari kaldiriyor bi tane açmadiği oyun görmedim asp 7 falan süper oynaniyor.. Kilif falan sorun olabilir ben istanbulda yaşiyorum semtimdeki telefonculara sordum kilif hepsinde yoktu gittigidiyordan aldim gayet şik ve güzel kaliteli geldi 3 tanede ekran koruyucu aldim 19 tl ..dokunmatik süper maşallh nazar değmesin .. Arayüz gayet başarili..skype den görüntülü görüşme yapabiliyorum.. Bilgisayardan attiğim video lari izleyebiliyorum.. Tv izleyebiliyorum.. Ofis programlari mevcut. Ben güvenlik görevlisiyim çok boş vaktim var araliksiz bi gece 10 saat oyun oynadim telle şarji anca bitti.. Ama internet ve oyun oynamayi denedim 2 saat sonra şarj bitti.. Internet açikken şarj dayanmiyor. Bilmem çbür tellerde nasil...telefonun eksiği müzik dinlerken kulaklikla şarki bir süre sonra kapaniyor bende çözemedim sistemsel problem mi var yoksa ayarlardanmi motorola servisini arayip bilgi alacağim başka yardimci olabileceğim bişey varsa sorabilirsin..
- - - Eklendi - - -
bencede çok iyi ama birsürü olumsuz yorum almış çoğu kişi refurbished olduğunu idda ediyor arızalandığında parça bulunamadığı dokunmatikte sorun olduğu söyleniyor çok kararsız kaldım ama sanırım göz yumup alcam

- - - Eklendi - - -
bencede çok iyi ama birsürü olumsuz yorum almış çoğu kişi refurbished olduğunu idda ediyor arızalandığında parça bulunamadığı dokunmatikte sorun olduğu söyleniyor çok kararsız kaldım ama sanırım göz yumup alcam
Telefon iyi güzel bende çok beğeniyorum ama güncellemeye takılmayın ne demektir yahu yakında çoğu uygulama 4.0 ve üzeri etiketiyle çıkacak nasıl takılmayalım.Geçende bi arkadaş aynısını diyodu huawei veya maxiplus alıcam güncelleme önemli değil ben rom atacam zaten diyo güncellemeyi sadece modifiye veya görüntü olarak algılamayın ..atrix manyak bi telefon güncellemeye takılmayın sorusu olan varsa başka sorabilir veya pm atabilir bu özellik bu fiyat bomba haber
hb de vardı 685 tl yeMaaşallah diyelim de bir şey olmasın inşaallahgoldda geçici süreliğine satıştan kalkmış ya.inşaallah tamamen kalkmamıştır.
Telefon iyi güzel bende çok beğeniyorum ama güncellemeye takılmayın ne demektir yahu yakında çoğu uygulama 4.0 ve üzeri etiketiyle çıkacak nasıl takılmayalım.Geçende bi arkadaş aynısını diyodu huawei veya maxiplus alıcam güncelleme önemli değil ben rom atacam zaten diyo güncellemeyi sadece modifiye veya görüntü olarak algılamayın ..
- - - Eklendi - - -
hb de vardı 685 tl ye