motorola atrix konusunda yrdmci olunur

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
Hm tamam teşekkür ederim bilgilendirmen için.peki bir şey daha sormak istiyorum,bu telefonu normal telefoncularda bulabilir miyiz?

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
Carrefour veya golda bulubilirsin

paradox07

paradox07

Üye
Ya motorolaya ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.sence kaliteli mi?kaç yıl gider?mesela bendeki 6300 bana 4 yıl veya daha fazla gitti.mesajımı da aynı telefonda yazıyorum üstelik.

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasin elektronik sans isidir birsey diyemiyecrgim

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
atrix manyak bi telefon güncellemeye takılmayın sorusu olan varsa başka sorabilir veya pm atabilir bu özellik bu fiyat bomba haber

paradox07

paradox07

Üye
Kardeşim sen cihazı nerden aldın ya?ben de almak istiyorum ama bulamadım.internetten almak en son tercihim.hiç şansım kalmazsa mecbur:(

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
ben gold dan aldım vodafone çıkışlı tel kırmızı kutu

frknklyci

Üye
symbiandan androide geçerek level atlamak istiyorum birkaç gündür araştırıyorum atrixte karar kıldım fiyatına göre çok iyi özellikleri var görünüşüde çok iyi. Atrix kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak.Ben hiç motorola servisi görmedim sanırım türkiyede bütün hepsini kapatmış zaten peki bu telefonda bi sıkıntı olursa nasıl olacak ? parça sıkıntısı olur mu ?Ben Denizlide yaşıyorum mesela bi slikon kılıf,batarya falan almaya kalksam bulabilir miyim ? telefonun dokunmatiğinde sıkıntı olduğu söyleniyor doğru mu ? ICS almayacak diyorlar peki siz şimdiye kadar sürüm eski olduğu için bir problemle karşılaştınız mı ? arayüzü iyimi ?size göre telefonun eksileri neler ? yardımcı olursanız çok sevinirim.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
symbiandan androide geçerek level atlamak istiyorum birkaç gündür araştırıyorum atrixte karar kıldım fiyatına göre çok iyi özellikleri var görünüşüde çok iyi. Atrix kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak.ben hiç motorola servisi görmedim sanırım türkiyede bütün hepsini kapatmış zaten peki bu telefonda bi sıkıntı olursa nasıl olacak ? Parça sıkıntısı olur mu ?ben denizlide yaşıyorum mesela bi slikon kılıf,batarya falan almaya kalksam bulabilir miyim ? Telefonun dokunmatiğinde sıkıntı olduğu söyleniyor doğru mu ? Ics almayacak diyorlar peki siz şimdiye kadar sürüm eski olduğu için bir problemle karşılaştınız mı ? Arayüzü iyimi ?size göre telefonun eksileri neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

öncelikle şunu söyleyim telefon fiyatina göre gerçekten müthiş ben alali 1 hafta falan oldu bir sürü oyun yükledim 14 gb falan dolu ful şuan kasma yok bütün oyunlari kaldiriyor bi tane açmadiği oyun görmedim asp 7 falan süper oynaniyor.. Kilif falan sorun olabilir ben istanbulda yaşiyorum semtimdeki telefonculara sordum kilif hepsinde yoktu gittigidiyordan aldim gayet şik ve güzel kaliteli geldi 3 tanede ekran koruyucu aldim 19 tl ..dokunmatik süper maşallh nazar değmesin .. Arayüz gayet başarili..skype den görüntülü görüşme yapabiliyorum.. Bilgisayardan attiğim video lari izleyebiliyorum.. Tv izleyebiliyorum.. Ofis programlari mevcut. Ben güvenlik görevlisiyim çok boş vaktim var araliksiz bi gece 10 saat oyun oynadim telle şarji anca bitti.. Ama internet ve oyun oynamayi denedim 2 saat sonra şarj bitti.. Internet açikken şarj dayanmiyor. Bilmem çbür tellerde nasil...telefonun eksiği müzik dinlerken kulaklikla şarki bir süre sonra kapaniyor bende çözemedim sistemsel problem mi var yoksa ayarlardanmi motorola servisini arayip bilgi alacağim başka yardimci olabileceğim bişey varsa sorabilirsin..

paradox07

paradox07

Üye
kılıf+3 ekran koruyucu 19 lira mı?bir de ekran koruyucu dediğin jelatin mi?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Kılıf+3 jelatin ewet kılıf süper tam oturuyor kaba durmuyor

paradox07

paradox07

Üye
Hm tamam.hayırlı olsun diyeyim :)

frknklyci

Üye
- - - Eklendi - - -

öncelikle şunu söyleyim telefon fiyatina göre gerçekten müthiş ben alali 1 hafta falan oldu bir sürü oyun yükledim 14 gb falan dolu ful şuan kasma yok bütün oyunlari kaldiriyor bi tane açmadiği oyun görmedim asp 7 falan süper oynaniyor.. Kilif falan sorun olabilir ben istanbulda yaşiyorum semtimdeki telefonculara sordum kilif hepsinde yoktu gittigidiyordan aldim gayet şik ve güzel kaliteli geldi 3 tanede ekran koruyucu aldim 19 tl ..dokunmatik süper maşallh nazar değmesin .. Arayüz gayet başarili..skype den görüntülü görüşme yapabiliyorum.. Bilgisayardan attiğim video lari izleyebiliyorum.. Tv izleyebiliyorum.. Ofis programlari mevcut. Ben güvenlik görevlisiyim çok boş vaktim var araliksiz bi gece 10 saat oyun oynadim telle şarji anca bitti.. Ama internet ve oyun oynamayi denedim 2 saat sonra şarj bitti.. Internet açikken şarj dayanmiyor. Bilmem çbür tellerde nasil...telefonun eksiği müzik dinlerken kulaklikla şarki bir süre sonra kapaniyor bende çözemedim sistemsel problem mi var yoksa ayarlardanmi motorola servisini arayip bilgi alacağim başka yardimci olabileceğim bişey varsa sorabilirsin..
bencede çok iyi ama birsürü olumsuz yorum almış çoğu kişi refurbished olduğunu idda ediyor arızalandığında parça bulunamadığı dokunmatikte sorun olduğu söyleniyor çok kararsız kaldım ama sanırım göz yumup alcam

paradox07

paradox07

Üye
- - - Eklendi - - -

bencede çok iyi ama birsürü olumsuz yorum almış çoğu kişi refurbished olduğunu idda ediyor arızalandığında parça bulunamadığı dokunmatikte sorun olduğu söyleniyor çok kararsız kaldım ama sanırım göz yumup alcam

bence ikinci el olsa bile alınır.2.el s2 gibi düşün.nerde buluyon 680e :)

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
- - - Eklendi - - -

goldddan alın sorun yok telde ekran dokunmatiğini kim kötü diyor ya saçmalık yemin ederim süper renkler süper tek eksiği yazdığım kulaklıkla şarkı dinlerken kesilme problemini de çözdüm. eksik yanı tek güncelleme almayacak olması tabi güncelleme ne işe yarayacaksa telefon herşeyi kaldırıyor 16 gb kendi hafızası 16 da ben taktım bi kasma yok. bazı arkadaşlar telefon kendini resetliyor yazmış bunada açıklık getirmek istiyorum. binevi doğru ama şu şekilde telefonda bir kaç işlem birden yapmak istediğinizde veya telefon karşılaştığı bir kasmayı sorunu çözemediğnde kendine reset atıyor . bu bence güzel bişey neden diyeceksiniz .. düşünün telefon kastı dondu kaldı napıcaksınız bataryayı çıkarıp tekrar takacaksınız .. ama bu şekilde donduğu zaman ekran kapanıyor tekrar açılıyor telefon .. bir keresinde aynı şekilde kapandı açılmadı bir süre yapmam gereken şey olduğu için bataryayı çıkarıp takmak zorunda kaldım .. arkadaşlar gerçekten nazar değcek diye korkuyorum telefona çok övüyorum gerçekten arkadaşımda xperia s war oyunlara falan aynı anda basıyorum telden atrix daha hızlı şaşırıyorum tek dokunuşla arayüz çok hızlı MAŞALLAHHH DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM

paradox07

paradox07

Üye
Maaşallah diyelim de bir şey olmasın inşaallah :) goldda geçici süreliğine satıştan kalkmış ya.inşaallah tamamen kalkmamıştır.

alaStar

alaStar

Üye
atrix manyak bi telefon güncellemeye takılmayın sorusu olan varsa başka sorabilir veya pm atabilir bu özellik bu fiyat bomba haber
Telefon iyi güzel bende çok beğeniyorum ama güncellemeye takılmayın ne demektir yahu yakında çoğu uygulama 4.0 ve üzeri etiketiyle çıkacak nasıl takılmayalım.Geçende bi arkadaş aynısını diyodu huawei veya maxiplus alıcam güncelleme önemli değil ben rom atacam zaten diyo güncellemeyi sadece modifiye veya görüntü olarak algılamayın ..

- - - Eklendi - - -

Maaşallah diyelim de bir şey olmasın inşaallah :) goldda geçici süreliğine satıştan kalkmış ya.inşaallah tamamen kalkmamıştır.
hb de vardı 685 tl ye

paradox07

paradox07

Üye
Telefon iyi güzel bende çok beğeniyorum ama güncellemeye takılmayın ne demektir yahu yakında çoğu uygulama 4.0 ve üzeri etiketiyle çıkacak nasıl takılmayalım.Geçende bi arkadaş aynısını diyodu huawei veya maxiplus alıcam güncelleme önemli değil ben rom atacam zaten diyo güncellemeyi sadece modifiye veya görüntü olarak algılamayın ..

- - - Eklendi - - -

hb de vardı 685 tl ye

evet orada var da inşaallah goldda da tekrar geri gelir.

navti

navti

Üye
goldun magazasinda satiliyormu ve kac para

frknklyci

Üye
gold sanırım birdaha getirmicek çünkü mağazasına gittim bittiği ve birdaha belki geleceği söylendi bulmak gerçekten çok zor buldun m alcaksın yani

Üst Alt