motorola atrix konusunda yrdmci olunur

Sponsorlu Bağlantılar

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
motorola atrix konusunda yrdmci olunur
Atrix

mesutgaga

mesutgaga

Üye
atrix nedir

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim forumda sorun yasayan ve merak eden arkadaslar vardi belki yardimim olur diye konu actim motor orola atrix 500 ila 700 lr arasi alinabilecek ustun ozelliklere sahip bir tlfndur.1 ghz cift cekirdek islemci 1 gbyt ram 14 mgbt internet baglanma hizi hd kamera android 2.3.4 isletim sistemine sahip ayni zamanda 4.0 guncellemesi cikacak googlenin ortak oldugu birr tlfndur vs.bu ozelliklere sahip bir tlfnu fiyati 1000 lrnin uzerindedir

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hizli mi almayi dusunuyorum da

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
tlfn larin cogu 7 mgbt baglanti hizina sahiptir atrixte bu 14 mgbttir.ayni zamanda oyunlarda olsun menu gecislerinde vs.hiz olayi mukemmeldir.1 aylik bir arastirma sonucunda bu telefonu aldim ayrica suanda turkiyede olmayan 4 g ozelligine sahiptir ileriye donuk bir yatirim olarak yazdim

Metin137

Metin137

Üye
oyun ve uygulama performansı nasıl peki

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
1 ghrz cift cekirdek 1 gbyt ram oyunlarda.programlarda hersekilde cok hizli ozellikle i.nternet ve oyun oynamayi cok sevdigim icin fevkalade memnunum hatta vodafonun 100 mgbyt tan sonra hizi endusuk seviyelere dusen sinirsiz internetim var ama makinanin 14 mgbt kli hizi ile bunu da asiyorum her konuda cokseri

taylan08

Üye
asphal 7 nova 3 gibi oyunlarda performansi nasil ? bide antutu puani nedir

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
asphal benimde sever iynadigim bir oyundur atrixlerde tegra gpu islemci vardirr hatta thd oyunlarini sadrce bu islemci ile frrformans al as bilirrsin antutu degerlerinde motorolalar gayet ustun bir ferformansi vardir biraz arastirirsan bu defiklerimi degerleri il az gorursun

paradox07

paradox07

Üye
Şarj durumu nasıl peki?kamerası ve flash ne durumda?ben de telefon almayı düşünüyorum da fikrimi değiştirebilirim belki.kalitesi nasıl,sağlamlığı falan?

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
Isim internette gezinmek oyun oynamak sarzi super diyebilirim 1.5 2 gunu zorluyor ilk defa sarz suresinde boyle bir tlfn rasladim hd kamerasi var led flash aksam cekimleri bile cok guzel tabi kullandigim diger flashli tlfnlara gore mukemmel benim tlfn diye soylemiyorum bende elektronik hastaligi var cok ti ttizimdir 700 lr ya ala bilecegin en iyi tlfn bu konuda iddaliyim tlfnla birlikte bir suru aparat veriyorlar tlfnu tv.bilgs.vs herseye baglayabiliyorsun

paradox07

paradox07

Üye
Normal telefoncularda bulabilir miyim ki?ya internette incelemeleri okudum da kamerası biraz kötü diyorlar,doğru mudur?sadece gün ışığında ve ışıklı ortamlarda iyi çekiyor diyorlar.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
arkadasim forumda sorun yasayan ve merak eden arkadaslar vardi belki yardimim olur diye konu actim motor orola atrix 500 ila 700 lr arasi alinabilecek ustun ozelliklere sahip bir tlfndur.1 ghz cift cekirdek islemci 1 gbyt ram 14 mgbt internet baglanma hizi hd kamera android 2.3.4 isletim sistemine sahip ayni zamanda 4.0 guncellemesi cikacak googlenin ortak oldugu birr tlfndur vs.bu ozelliklere sahip bir tlfnu fiyati 1000 lrnin uzerindedir

arkadaşim yanliş bilgi wermeyelim arkadaşlara 4.0 güncellemesini almayacak telefon vazgeçtiler.

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim kimseyi yanlis bilgilendirme veya kandirmak gibi bir niyetim yok bu bilgiye nrrrden ulastim bilmiyorumm ama google nin ortagi olldugu bir tlfndur yabanci siteletde gordugum kadariyla guncelleme gelecek ki olmasa bile 4.0 kaldirabilecek guce sahip bir tlfon 650 lr ya bu ozelliklrrde bir telfn onerirsen onu alalim ATE: Motorola Ice Cream Sandwich News

February 15, 2012 : BY Motorola

We know how excited you’ve been about getting t he next stage of Ice Cream Sandwich updates for your Motorola devices. Our engineers and designe rs are combing through the code and preparing it for you. We are pleased to provide more details to the ICS upgrades including:

DROID BIONIC DROID RAZR DROID RAZR MAXX MOTOROLA RAZR DROID 4 PHOTON 4G MOTOROLA ATRIX 4G (AT&T) ATRIX 2 ELECTRIFY

For all devices and regions, please visit our M otorola Android Software Upgrade news site

LİNKLER AŞAĞIDADIR. http://www.motorola.com/blog/2012/02/15/update-motorola-

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Küçük bir hatırlatma:Atrix'in ülkemizdeki modellerinde 4G desteği yok.

paradox07

paradox07

Üye
Bir şey sormak istiyorum.android 2.3.4 ile 4.0 arasında ne fark var?çok bi şey yoksa boşuna özenti olmayalım :)

- - - Eklendi - - -

Küçük bir hatırlatma:Atrix'in ülkemizdeki modellerinde 4G desteği yok.

ülkemizde 4g olmadığı için mi yoksa telefonda mı 4g yok?

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim bendeki atrix 4 g ulkemizde yok ama tlfnda var su an 3 g oldugu icin onu kullaniyo tel ozenti milletimizin dogasinda var aslinda tlfnun hizi kullanimi on planda olmali

paradox07

paradox07

Üye
Tatar1926 kamera konusunda biraz bilgi verir misin?iyi mı kamera?

tatar1926

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim yanlis bilgilenmiyeyim daha once kullandigim nokia lardan cok cok ustun diger markalari kullanmadigim icin kiyaslama yapamiyorum ben memnunum

Üst Alt