Motorola Atrix %100 Şarj Olmuyor [LÜTFEN BİLEN BİRİLERİ YARDIM ETSİN]

Sponsorlu Bağlantılar

nursis

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Atrix %100 Şarj Olmuyor [LÜTFEN BİLEN BİRİLERİ YARDIM ETSİN]
Öncelikle herkeze merhabalar cm10 rom attım telefonuma herşey sorunsuz bi şekilde fakat şarj konusunda bi sıkıntı oluştu telefonun şarjı bittiğinde yani tamamiyle kapandığında şarja takıyorum %100 olmuyor bi türlü %97 gösteriyor gösterge ekrandada şarj oldu yazıyor yani bi türlü %100 yapamadım o romdan sonra bilgisi olan varsa ilgilensin lütfen.

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
orjinal rom at

nursis

Üye
    Konu Sahibi
orjinal romdan kurtulmak için jb attım zaten orjinal rom çok kötü romdan memnunum ama şarj konusunu bilen varsa yardım etsin lütfen.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Öncelikle herkeze merhabalar cm10 rom attım telefonuma herşey sorunsuz bi şekilde fakat şarj konusunda bi sıkıntı oluştu telefonun şarjı bittiğinde yani tamamiyle kapandığında şarja takıyorum %100 olmuyor bi türlü %97 gösteriyor gösterge ekrandada şarj oldu yazıyor yani bi türlü %100 yapamadım o romdan sonra bilgisi olan varsa ilgilensin lütfen.

aynen bendede böyle oluyordu şu şekilde açıklayım şarj oldu yazısı gelince teli hemen çıkartma şarjdan 15 20 dakka daha bekle ozman %100 göstericek çıkardığın gibi %99' a düşecek bende bu şekilde oluyordu bi dene bakalım. denedikten sonra cevabı yazarsan arkadaşlarıda bilgilendirmiş oluruz iyi forumlar...!!!

nursis

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır kardeşim denicem sonucu belirticem buraya.

ney27

Üye
kardeş 100 yüz ile 99 veya 98 yazması arsında bir fark yok o rakamlar sembolik tamdegerlerinde olmaya biliyor.(şarjda iken çaalışan programlarda etkili olabilir wifi, mobil veri ,ekran parlaklıgı gibi) örnek olarak orjinal romu şarjı bitmek üzereyken kapat aç şarjı yarı yarıya dolu olabiliyordu cm10 veya herhangi bir romda bunun tam degerinde yazmayabilir 100 yazdıgında tam dolu da olmayabilir

nursis

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 100 yüz ile 99 veya 98 yazması arsında bir fark yok o rakamlar sembolik tamdegerlerinde olmaya biliyor.(şarjda iken çaalışan programlarda etkili olabilir wifi, mobil veri ,ekran parlaklıgı gibi) örnek olarak orjinal romu şarjı bitmek üzereyken kapat aç şarjı yarı yarıya dolu olabiliyordu cm10 veya herhangi bir romda bunun tam degerinde yazmayabilir 100 yazdıgında tam dolu da olmayabilir

eyv. kardeşim dediklerin cidden mantıklı geldi :D sonuçta %97 de şarj olsa şarj süresi aynı gidiyo yani rahat rahat 3g açık şekilde internette takılıyorum 1 gün götürüyor takmıcam bende artık :D

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
internet açıkken nasıl 1 gün gidiyor anlamadım oyun desen tamamda internette çok şarj gidiyo

ney27

Üye
internet açıkken nasıl 1 gün gidiyor anlamadım oyun desen tamamda internette çok şarj gidiyo
arkataş büyük bir ihtimal ile 3g baglantısı ile mobil veri baglantısının gün boyu açık oldugunu bahsediyor
senin bahsetdiğn şey ise sanırım internetde gezinme,internetde video izleme herhalde yanlış anlamadıysam...
3g baglantısı açık iken gün boyu şarjın bittmeden teli kullanabilirsin
birde arka planda çalıştırdıgın internete baglı witgedlerin yogunlugu da önemli

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
arkataş büyük bir ihtimal ile 3g baglantısı ile mobil veri baglantısının gün boyu açık oldugunu bahsediyor
senin bahsetdiğn şey ise sanırım internetde gezinme,internetde video izleme herhalde yanlış anlamadıysam...
3g baglantısı açık iken gün boyu şarjın bittmeden teli kullanabilirsin
birde arka planda çalıştırdıgın internete baglı witgedlerin yogunlugu da önemli

olbilir bn sürekli nette olduğum için 5 6 saat gidiyor

nursis

Üye
    Konu Sahibi
tam aksine oyun çok şarj götürüyor belki sizde bir problem vardır tam 6 7 saat 3 g açık diğer saatler wifi ile bağlı 1 günü çok çok rahat çıkarıyor whatsappdır facebook falan şarj konusunda sıkıntım yok hatta en sevdiğim yönü diyebilirim :D

• Beğen
Tepkiler: ney27

ney27

Üye
tam aksine oyun çok şarj götürüyor belki sizde bir problem vardır tam 6 7 saat 3 g açık diğer saatler wifi ile bağlı 1 günü çok çok rahat çıkarıyor whatsappdır facebook falan şarj konusunda sıkıntım yok hatta en sevdiğim yönü diyebilirim :d
bencede oyun saji çok çabuk bitirir bizim (benim bahsetdğim )konu internetde sürekli bagli durmak degil(nimbuz whatsapp , wiper veya facebook gibi programlar sürekli internete baglanti kurmak zorunda)ancak bunlarin bagli durmasi şarj da pek sorun olmaz.... internet tarayicini benim gibi sürekli kullaniyorsan film izleyip müzik dinliyorsan sarji biter şarji da bitmesi gerekiyor tabiki gayet normal şeyler bunlar kullandiginiz tel .3 veya 4 sene önceki standart bir leptob gücünde bir makine ve bence daha iyisi bu bilgisayarlar bile 2-3 saat şarj olmadan fulltime çalişabiliyorlar elinizdeki makine 20 saatden fazla zamanda fulltime çalisiyor (wifi baglantisi ,tel ,ekran,3g baglantisi na ragmen)sabah 10 gece 1 wifi 24 saat açik günlük tel görüşmeleri ve internetde 1,2 saat gezmeye ragmen sarj % 50 harika degilmi

yeterki ekran ayarlarin en az enerji harciyacak seviyede olsun

KULLANDIGIN HANGİ MARKA VEYA İŞLETİM SİSTMİ OLSUN FARKETMEZ EKRANIN NEKADAR PARLAK VEYA AÇIK İSE OKADAR ÇABUK ŞARJIN BİTER İSTERSENİZ BATARYA KULLANIM İSTATİSTİKLERİNE BAKIN İLK BAŞTA % 50 YE YAKIN TÜKETİMLE EKRAN KULLANIMI EN BAŞTADIR

Üst Alt