motor alacam öneri lazım. Küba cobra150mi çelik modial veya küba 125mi

Sponsorlu Bağlantılar

K1a2

Üye
    Konu Sahibi
motor alacam öneri lazım. Küba cobra150mi çelik modial veya küba 125mi
arkadaşlar yeni motor almayı düşünüyorum. Ben küba kh150 12d cobra hoşuma gitti ancak 2.500tl ... Cebime uymuyor ... Diğer seçenek olarak 125cc almayı düşünüyorum fakat hangi marka alacağımi henüz karar veremedim.. Küba.mondial. Çelik hangisini alım sizce

maxirabit

maxirabit

Üye
o markalakarın hepsini ele bence,yamaha rx,ybr 125 yada honda cbr 125.Otomatik dersen honda beat.
O markalar en fazla 2-3 yıla elinde dağılıyor birde performansları düşük oluyor.o tür çin modellerin 250 cc onları bile ybr 125 in tozunda kalıyor.

K1a2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş param olsa o kadar hemen gider yamaha alırım zaten ama para sınırlı... O yüzden seçenek olarak bunlar var.. Arkadaşlar sizden isteğim bunların arasında hangisi en iyisi... 125likte hangi marka alim

maxirabit

maxirabit

Üye
Yazın ortasındasın bu aylarda motorsiklet fiyatları tavan yapar.
Para biriktirip daha iyisini almanı tavsiye ederim,sabret daha iyisini al.Sonra çok başın ağrır.

Birde a2 ehliyetin varmı?
Yoksa hiç bulaşma bile.

K1a2

Üye
    Konu Sahibi
ehliyet var.. Ben en iyisi küba cobra alim demi arkadaşlar.. (Küba cobra kh150 12d)

faster18

faster18

Üye
en iyi si bu yamaha kadar iyi :oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hiç bulaşma bu çin malı motorlara.Bizde mondial var 1 sene icinde coğu yeri dağıldı.Arkadasta honda var modelini bilmiyorum 2000 model bişeydi hala sapasağlam.2. el honda yamaha bişi bak.

maxirabit

maxirabit

Üye
Tabi al hayrını gör.Biz çin malından uzak dur diye uyarıyoruz.Saplantılı bir şekilde çin malı diyor.

K1a2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş bu küba japon değilmi. Bence bi bakın

maxirabit

maxirabit

Üye
Japon değil arkadaşım ithalatçısı antepte bunun,çin malı.
Bir kez çelik marka motorsiklet kullandım,2 ay dayandı 3 ayda egzoz çıkışı patladı düşün yani.150 lik manuel küba kullandım 5 ay falan gitti ama o hurda oldu piston yamulttum.Motor yandı.Düşmemesine rağmen blok çatlamıştı yağ akıtıodu.Bölüm büyüte büyüte gittim,en son yamaha r1 kullandım ama onunla kazaa yapınca garajda yatıyor.Biz burda senin iyiliğin için diyoruz gidersin çin malı alırsın ama 2-3 ay sonra şu sorunu var bu sorunu var diye konu açarsın.Düşük modelde olsa honda,yamaha,suziki,kavasaki bunlarda uygun olan vardır ama scooter dersen gilera derim 180 sp 180'lik olduğuna bakma 25 bg motoru var zorlamadan tek tekere kalkıyor.

K1a2

Üye
    Konu Sahibi
para sınırlı ışte... Cebime uygun bi küba vardı.. 2.500 tl ye küba cobra yoksa bende biliyorum hondayi yamahayi ama bunlar çok para

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
2.ellere bak 2.500 tl ye kadar bulursun mutlaka güzel honda yamaha falan.Onların ölüsü bile çin motorlarından kat kat daha iyidir.Biz pismanız 2.el almadık diye ama karar senn.

K1a2

Üye
    Konu Sahibi
yok ikinci el asla almam... Ve ben öyle dağ filan çıkacak değilim. Normal asfalt yolda gidecem... Benim süreceğim motorda dağılırsa motoru artık bırakırım.. Araba filan bakarım

kafana göre

Üye
kardeş mondial mg classic al güzel motor ben kullanıyorum hiç bir arıza çıkarmıyor sağlam motor