Moto X Pure Edition akıllı telefon büyük ilgi görüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Moto X Pure Edition akıllı telefon büyük ilgi görüyor
Ah be lenovo keşke getirsen motorola markasını ülkemize :hmmm

Motorola’nın üst seviye modeli Moto X Pure Edition’ın stokları BestBuy’da tükendi…


Motorola, her sene yepyeni modeller sunarken, Lenovo çatısı alına girdikten sonra da farklı modellerle faaliyetlerini Asya ve Çin olmak üzere farklı ülkelerde arttırmaya devam ediyor. Firma Eylül ayı başında yeni bazı akıllı telefon duyuruları gerçekleştirdi. Bunlardan ikisi farklı Moto X versiyonları olurken, ayrıca firmadan Moto G adında yeni bir orta seviye cihaz daha geldi.



Motorla’nın en üst seviye modeli Moto X Style adı ile gelirken, bu cihaz ABD’de farklı bir isimle bir süre önce sunulmuştu. Motorola Moto X Pure Edition adı ile gelen cihaz büyük ilgi görürken, gelen bilgilere göre BestBuy’da stoklar tükenmiş durumda. Fiyat ise 16GB için 399$ olarak belirlenmiş.

Yeni cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni Motorola Moto X Pure Edition akıllı telefon 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile birlikte geliyor.Cihaz yonga seti olarak ise LG G4’de de yer alan Qualcomm’un altı çekirdekli 64-bit işlemcili Snapdragon 808’den güç almakta.

Akılıı telefonda 3GB sistem belleğine yer verilirken, 16GB / 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi ile satın alınabiliyor. Moto X Pure Edition’ın arka yüzünde ise 21MP çözünürlükte kamera bulunuyor ve ayrıca ön yüzünde de 5MP LED flaş destekli Selfie kamerası bulunmakta.

Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Motorola Moto X Pure Edition 3.000mAh batarya ile geliyor.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...killi-telefon-buyuk-ilgi-goruyor-h206382.html
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


Marco Laren

Marco Laren

Üye
Tasarimini seviyorum iste
 
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Belli başlı özelliklerini ön sipariş ile değiştirebiliyorsunuz
Yani ahize nin üstündeki metalin renginden açılırken yazan yazıya kadar değiştirebilirsiniz
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
moto maker özelliği var site üzerinden tasarımda bir kaç oynama yapılabiliyor harika :ehe
 


Üst Alt