Moto X Için Bambu Ağacından Arka Kapak Seçeneği Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Moto X Için Bambu Ağacından Arka Kapak Seçeneği Geldi
Motorola, Moto X’i ahşap kapak ile de sunuyor.

Motorola, 2013 senesi içerisinde iki önemli modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Google bünyesinden çalışmalarını sürdüren firmanın ilk modeli Moto X olurken, diğeri de yakın zamanda resmi olarak duyurduğu ve Moto X’e göre daha düşük donanım özelliklerine sahip olan Moto G oldu.



Motorola’nın Moto X modeline bakacak olursak eğer, bir süredir bu model için ahşap arka kapak sunulacağı yönünde bilgiler geliyordu. Nihayet, Motorola, Moto X için Bambu ağacından arka kapak seçeneğini de sundu.

Motorola’nın bu akıllı telefonu renk açısından özelleştirilebiliyor. Site üzerinden istenilen tasarım ile satın alınabilen Moto X’i, özelleştirirken, artık Bambu arka kapak ile de satın alınabilecek. Tabi ki pek de ucuz olmadığını belirtelim. Bu arka kapağı isteyenlerin 100$ daha ödeme yapması gerekli.

Moto X’in teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 4.7″ büyüklüğünde 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 1.7Ghz saat hızında çift çekirdekli Krait işlemcili Qualcomm MSM8960Pro Snapdragon yonga seti, 2GB sistem belleği, 16GB/32GB dahili veri kapasitesi, 10MP arka kamera ve 2MP ön kamera gibi özelliklerle geliyor.

Moto X için Bambu ağacından arka kapak seçeneği geldi
 


Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Tasarım faciası
 
andezitt

andezitt

Üye
Isınma sorunu olmaz mı bunda.?
 
Invoke

Invoke

Üye
Seçenek sonuçta isteyen normal kullanır =P
 
  • Beğen
Tepkiler: andezitt


Üst Alt