Motorola Moto Z Play için Android Nougat güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Moto Z Play için Android Nougat güncellemesi geldi


Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden olan Motorola, Lenovo çatısı altında yeni modeller sunmaya devam ederken, geçtiğimiz sene ise Moto Z adındaki modelleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Firmanın bu ailesinin üyeleri, Moto Z, Moto Z Force ve Moto Z Play isimleri ile pazara sunulmuşlardı.

Firma bu cihazların halefi yeni modeller üzerinde çalışmalarını sürdürürken, ayrıca yazılım olarak da desteğini Moto Z modelleri için sürdürüyor. Daha önce Moto Z ve Moto Z Force adındaki cihazlar, Android 7.0 Nougat güncellemesine kavuşmuşlardı ve gelen bilgilere göre şimdi de Motorola, Moto Z Play modeli için güncellemeyi sunmaya başladı. Bu ay başında Moto Z Play'in Ocak ayı içerisinde Android Nougat güncellemesine kavuşacağı yönünde bilgiler gelmişti.

Güncelleme firmware versiyonu NPN25.137-15-2 olan yeni Android Nougat güncellemesi Avrupa pazarında yerini almış durumda. ABD'de yaşayan Moto Z Play kullanıcılarının ise güncellemeyi Mart ayında alması bekleniyor.

Motorola Moto Z Play akıllı telefon 5.5"büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihazın sistem belleği 3GB olurken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak geliyor. Akıllı telefon Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 625yonga setinden güç almakta.

Akıllı telefonun diğer özellikleri ise 16MP arka kamera, 5MP ön kamera, 3.510mAhbatarya olarak sayılabilir.
 


Üst Alt