Motorola Moto G5 ve Moto G5 Plus akıllı telefonlar resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Motorola Moto G5 ve Moto G5 Plus akıllı telefonlar resmi olarak duyuruldu
MWC 2017'de tanıtılan cihazlar arasında Moto G5 ve Moto G5 Plus modelleri de yer alıyor.

Lenovo tarafından Google'dan satın alınan ve Çinli firma bünyesinde modellerini sunmaya devam eden Motorola, yeni bazı akıllı telefon duyuruları gerçekleştirdi. Bir süredir devamlı olarak gündemde yer alan cihazlar Motorola Moto G5 ve Moto G5 Plus akıllı telefon resmi olarak duyuruldu. Benzer tasarım ile gelen yeni akıllı telefonlar ayrıca metal kasa yapıları ile premium görünüm de sunmaktalar.



Cihazların teknik özelliklerini sizlere listeleyelim ve Moto G5'den başlayacak olursak eğer, bu yeni akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik IPS ekran ile geliyor. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş ve ayrıca Gorilla Glass 3 desteği de bulunuyor.

Yeni akıllı telefon gücünü ise 1.4Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 430 yonga setinden almakta. 2GB sistem belleği Moto G5 Plus'da yer alıyor ve dahili veri kapasitesi de 16GB / 32GB olmakta. Akıllı telefonun arka tarafında 13MP kamera bulunurken, ön kamera da 5MP olarak geliyor. Parmak izi tarayıcısı ise Home tuşu üzerinde yer almakta.



Diğer model Motorola Moto G5 Plus ise 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve yonga seti ise 14nm Qualcomm Snapdragon 625 olarak yer alıyor. 2GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi yanı sıran 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içeren iki versiyon bulunuyor.

12MP arka kamera ve 5MP ön kamera içeren Moto G5 Plus akıllı telefonun bataryası ise 3.000mAh olarak cihazda yer alıyor.

Motorola Moto G5 ve Moto G5 Plus akıllı telefonlar resmi olarak duyuruldu
 


Murat Alper

Murat Alper

Moderator
beğenmedim
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Moto z de olduğu gibi donanımlı kapaklara geçerse daha iyi olur :D
 
  • Beğen
Tepkiler: osmnbabaoglu ve Murat Alper
osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Sanırım bataryayı fazla sömürmesin diye ucuz olsun diye işlemciyi düşük tutuyorlar
Motorola güzel cihazdır taa 2012 de aldığım Moto razr kullanıyorum ince ve taş gibi
Motorola pişman etmez :)
 


Üst Alt