SlashGun Üye Konu Sahibi Eyvallah Kardeşim.. Evet bende çok oynardım ataride bu oyunu Çevremize yararımız dokunmuşsa Ne Mutlu Bize !
Eyvallah Kardeşim.. Evet bende çok oynardım ataride bu oyunu Çevremize yararımız dokunmuşsa Ne Mutlu Bize !
Doğan Üye pSu' Alıntı: Eyvallah Kardeşim.. Evet bende çok oynardım ataride bu oyunu Çevremize yararımız dokunmuşsa Ne Mutlu Bize ! Genişletmek için tıkla ... eyvallah
pSu' Alıntı: Eyvallah Kardeşim.. Evet bende çok oynardım ataride bu oyunu Çevremize yararımız dokunmuşsa Ne Mutlu Bize ! Genişletmek için tıkla ... eyvallah
SlashGun Üye Konu Sahibi Araman gerekir Kardeşim .. Ama ben Zar Zor buldum Oyunu bilmiyorum .. Belki Bulabilirsin
zsahan Üye indirdik bakalım. inş iyi bir oyundur. pc de süper di tlf da nasıl olucek bakem :P teşekkürler
SlashGun Üye Konu Sahibi Rica Ederim Teşekkür Butonuna tıklamanız yeterli. Yorumda ekleyiniz. Olumlu veya Olumsuz. Ona göre değerlendirmeleri inceliyorum
Rica Ederim Teşekkür Butonuna tıklamanız yeterli. Yorumda ekleyiniz. Olumlu veya Olumsuz. Ona göre değerlendirmeleri inceliyorum
SlashGun Üye Konu Sahibi Rixmam yok be kardeşim olsa vallahi koyardım sırf senin için. Bundan emin olabilirsin. Hatta bir başkası içinde. Beni bilenler bilir. Elimde oldukça yardım etmeyi, mutlu etmeyi severim
Rixmam yok be kardeşim olsa vallahi koyardım sırf senin için. Bundan emin olabilirsin. Hatta bir başkası içinde. Beni bilenler bilir. Elimde oldukça yardım etmeyi, mutlu etmeyi severim