Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriMorkus yayınlandı
Sponsorlu Bağlantılar
skynet
Üye
Hocam flappy bird 2 deki gibi sütunların hareket eden bölümü de oyuna eklense çok güzel olur
o oyunu daha önce farketmemiştim şimdi baktım biraz da kendi yorumumu kattım içine değişik bir şey çıktı ortaya birazdan güncellemeye çalışacağım Arkadaşlar oyun güncelleme aldı @skynet arkadaşımızın önerisi üzerine yeni bir bölüm ekledim
kasmalar takılmalar azaldı artık oyun daha akıcı
Son düzenleme:
skynet
Üye
Hocam bu yeni bölüm de fena değil ama baya kolay bu bölüm Yukarı aşağı hareket eden bölümü de eklersen 10 numara olur
Ve bu arada oyunun simgesi gitmiş bilgin olsun
Hocam bu yeni bölüm de fena değil ama baya kolay bu bölüm Yukarı aşağı hareket eden bölümü de eklersen 10 numara olur
Ve bu arada oyunun simgesi gitmiş bilgin olsun
evet onu farkettiğimde biraz geç kalmıştım şimdi düzelttim ama güncelleme 3-4 saat sonra geliyor , diğer bölümler için de uğraşırım ya da bunu biraz zorlaştırırım bilmiyorum yaparım bi şeyler
Bence şundan kopya çekmelisin biraz flappybat.
Eğer ondaki bölümler gibi yaparsan güzel olur. Maksat yapmaya uğraşıp öğrenmen Uğraş, yapmaya, beğendiğin şeyleri eklemeye çalış
Bence şundan kopya çekmelisin biraz flappybat.
Eğer ondaki bölümler gibi yaparsan güzel olur. Maksat yapmaya uğraşıp öğrenmen Uğraş, yapmaya, beğendiğin şeyleri eklemeye çalış
Başlangıç olarak taklit etmekle başladım zaten şu an aklıma yeni bir kaç tane daha level fikri geldi onlarıda eklemeye çalışacağım eğer yapabilirsem 4 farklı bölüm olacak toplamda flappybat i bulamadım link atar mısın ?tamam buldum ayrı yazmak gerekiyormuş
seronet
Üye
Eline sağlık.
Wp kullanmadıgim icin oynamadım ama tebrikler.