Öneri Morkus yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Hocam flappy bird 2 deki gibi sütunların hareket eden bölümü de oyuna eklense çok güzel olur :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
    Konu Sahibi
Hocam flappy bird 2 deki gibi sütunların hareket eden bölümü de oyuna eklense çok güzel olur :)
o oyunu daha önce farketmemiştim :) şimdi baktım biraz da kendi yorumumu kattım içine değişik bir şey çıktı ortaya birazdan güncellemeye çalışacağım :)Arkadaşlar oyun güncelleme aldı
@skynet arkadaşımızın önerisi üzerine yeni bir bölüm ekledim

kasmalar takılmalar azaldı artık oyun daha akıcı :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Hocam bu yeni bölüm de fena değil ama baya kolay bu bölüm :) Yukarı aşağı hareket eden bölümü de eklersen 10 numara olur :evet:
Ve bu arada oyunun simgesi gitmiş bilgin olsun :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu yeni bölüm de fena değil ama baya kolay bu bölüm :) Yukarı aşağı hareket eden bölümü de eklersen 10 numara olur :evet:
Ve bu arada oyunun simgesi gitmiş bilgin olsun :)
evet onu farkettiğimde biraz geç kalmıştım :) şimdi düzelttim ama güncelleme 3-4 saat sonra geliyor , diğer bölümler için de uğraşırım ya da bunu biraz zorlaştırırım bilmiyorum yaparım bi şeyler :)

performans ne durumda öncekine göre ? :)

skynet

Üye
Performas da bir sorun yok gayet iyi :oke:

emz

emz

Üye
Bence şundan kopya çekmelisin biraz flappybat.
Eğer ondaki bölümler gibi yaparsan güzel olur. Maksat yapmaya uğraşıp öğrenmen ;) Uğraş, yapmaya, beğendiğin şeyleri eklemeye çalış :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
    Konu Sahibi
Bence şundan kopya çekmelisin biraz flappybat.
Eğer ondaki bölümler gibi yaparsan güzel olur. Maksat yapmaya uğraşıp öğrenmen ;) Uğraş, yapmaya, beğendiğin şeyleri eklemeye çalış :)
Güçsüzler güçlüleri taklit ederler :)

Başlangıç olarak taklit etmekle başladım zaten şu an aklıma yeni bir kaç tane daha level fikri geldi onlarıda eklemeye çalışacağım eğer yapabilirsem 4 farklı bölüm olacak toplamda :) flappybat i bulamadım link atar mısın ?tamam buldum ayrı yazmak gerekiyormuş :)

• Beğen
Tepkiler: emz
seronet

seronet

Üye
Eline sağlık.
Wp kullanmadıgim icin oynamadım ama tebrikler.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyun yeniden güncellendi

İkon düzeltildi

Hata düzeltmeleri yapıldı

Fantastik bölüm zorlaştı

:):)

Üst Alt