Moratti'den Eto'o açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Moratti'den Eto'o açıklaması
Inter Başkanı Massimo Moratti, Manchester City'in de istediği Samuel Eto'yu satmayacaklarını açıkladı.

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerden Ünal Aysal'ın zaferle ayrılmasınına ardından gözler transfer piyasasına çevrildi... Bonservis bedeli 28 milyon avro civarında olan Eto'o için İtalyan kaynaklı bazı forum ve blog sitelerinin son günlerde ortaya attığı iddialar Türk basınına da "Galatasaray, Eto'yo istiyor" şeklinde yansıdı.
Transfer iddiaları arka arkaya gelirken; Aysal'ın "Elmander ve Kallström'ü çok istiyoruz" açıklaması gündeme damga vurdu. Elmander ve Kallström hamlesinin yanı sıra 'büyük bir bomba' patlatmanın peşinde olan Aysal ve ekibi için ortaya atılan iddiaların biri de Samuel Eto'o...

Inter ile olan sözleşmesi 2014 yılında sona erecek olan Eto'o için hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor! Ünal Aysal ise konu hakkında yaptığı açıklamada, Samuel Eto' ile hiçbir görüşmelerinin olmadığını ve bu tarz haberleri medyadan öğrendiklerini ifade etti.

Inter başkanı Massimo Moratti ise Samuel Eto'o'nun transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Ada basını, son bir kaç gündür Manchester City'in Samuel Eto'yu transfer edeceğini ve hatta bu transferde Carlos Tevez kozunu kullanacağını sıkça işlemeye başlamıştı. Başkan Moratti ise yaptığı açıklamada, Eto'o'nun kesinlikle takımdan ayrılmayacağını ve Kamerunlu yıldızın transfer politikalarının dışında olduğunu dile getirdi.

Eto'o'nun Inter'in önemli bir parçası olduğunu ifade eden Moratti, "Birileri bizim oyuncularımızı almak istiyor ancak ben bu konuda onların hiç şanslarının olmadığını söyleyebilirim. Kadromuzdaki yıldız oyuncuları satmayacağız, aksine bir takım takviyeler de yapacağız. Bu takviyeler Rossi de olabilir Hazard da" dedi.
 


ALPARS™

ALPARS™

Üye
Zaten alamazdık:naughty:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
303
Baskentliia
Cevap
2
Görüntüleme
361
alaStar


Üst Alt